Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 грудня 2014, 22:06 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Водій загинув, троє пасажирів дістали тяжких травм унаслідок невдалого маневру автомобіля Джилі в Рівному. А в Дніпропетровську машина з іноземними студентами протаранила маршрутку.

Одна людина загинула, троє травмовані внаслідок пригоди неподалік Рівного. Через зіткнення Джилі з вантажівкою постраждали всі, хто був у легковому автомобілі. Сімдесятирічного водія та двох пасажирок 19-ти й 45-ти років доправили до травматології міської лікарні. Ще одна, шістдесятишестирічна, жінка, яка сиділа поруч з власником транспорта, від травм померла дорогою до медичного закладу. Шофер ДАФа не постраждав. 

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- За попередніми даними, водій автомобіля Джилі, виконуючи маневр розвороту, не надав перевагу в русі вантажному автомобілю, який рухався в зустрічному напрямку по головній дорозі. На даний час правоохоронці з'ясовують всі обставини, а також причини даної ДТП.

***
Автопригода з п'ятьма машинами сталася на проспекті Бажана в Києві. Три автомобілі - Фіат, Шкода та Порше - мчали один за одним лівою смугою. Раптом перед ними з іншого ряду перелаштувалася Тойота. Її водій чомусь загальмував, змусивши це зробити всіх, хто їхав позаду. Порше зреагувати не встиг, наздогнав автомобілі попереду і штовхнув їх на Фольксвагена. Всі машини пошкоджені. До лікарні на обстеження забрали двох дворічних дівчаток зі Шкоди.

***
На мосту через річку Дніпро лобом у лоба зіткнулися три іномарки у Дніпропетровську. Винуватець пригоди - 41-річний водій БВМ-Х5. На великій швидкості власник престижного автомобіля не впорався з кермом, вилетів на зустрічну і вдарив Шкоду та Хюндая. Наслідки масштабного зіткнення такі: транспорт нагадує купу брухту, у власника чеської машини забиття та подряпини, двоє інших водіїв у лікарні. Особливо критичним є стан власника корейського автомобіля. 27-річний чоловік у реанімації.

Михайло, водій Шкоди:

- Ехал по третьей полосе. Вдруг навстречу выскочил БМВ. Он обгонял машины и выскочил мне в лобовую. Ну получилось, я чуть так отвернул, он чиркнул меня, а уже после меня, видно, в лобовую врезался в следующую.

***
Автомобіль Ауді протаранив маршрутку у Дніпропетровську. Від потужного удару Мерседес, в якому не було пасажирів, перекинувся і боковою частиною впав на електроопору. 33-річного водія Спринтера з розбитою головою та травмами внутрішніх органів забрала швидка. А ось хто керував Ауді, ще з'ясовують. З салону німецької машини вийшла компанія іноземних студентів. Розповідати, хто саме був за кермом, молоді люди, від більшості з яких тхнуло алкоголем, не схотіли.

- А Вы водитель?

- Я нє водітєль, нє водітель, навіщо.

- А кто водитель? Кто водитель?

- Вона.

Анатолій, водій маршрутки:

- Їхав по головній, а вони виїхали зі сторони церкви, виїхали і вдарили мене.

- Скорость у них была приличная ?

- Ну не знаю, наверно, очень большая, потому что перекинуть маршрутку на маленькой скорости - це ж не получится.

Тепер відповідь на запитання: хто саме був за кермом Ауді - мають дати правоохоронці.