Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 грудня 2014, 22:25 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

Під колеса автомобілів потрапляли пішоходи в Києві. Так, на Наддніпрянському шосе загинув чоловік, що наступного дня мав святкувати 27-річчя. Ще одна смертельна ДТП сталася на вулиці Празькій. А на виїзді зі столиці водій Мерседеса спричинив масову аварію.

Без шансів вижити. У Києві на вулиці Празькій Міцубіші буквально зніс чоловіка на переході. Свідки кажуть - позашляховик значно перевищив швидкість і навіть не гальмував перед зеброю.

Денис, свідок:

- Человек на Мицубиши летел как минимум ну 100 км. Человек говорил по телефону. Удар - и все. Человек там.

Ударом перехожого кинуло на лобове скло автомобіля, а потім він впав на асфальт. Медики, що прибули на виклик, констатували смерть постраждалого.

***
Загинув пішохід і на столичному Наддніпрянському шосе. Жінка, що була за кермом, каже: їхала з дозволеною швидкостю. Та раптом перед капотом її автомобіля з'явився чоловік у темному одязі. Він вискочив просто з-під металевого відбійника. Водій натисла на гальма, проте уникнути трагедіі не вдалося.

Олена, водій Міцубіші:

- Была возможность хоть как-то избежать наезда?

- Вообще нет. Если бы была, я бы с удовольствием избежала эту трагическую ситуацию. Машина с одной стороны, машина с другой стороны, машина впереди.

Від травм чоловік помер. Згодом стало відомо - 26-річний мешканець міста Жовтих Вод не дожив добу до свого дня народження.

***
Спричинив масову ДТП і втік. На вулиці Богатирській Мерседес на повороті вилетів на зустрічну, де лобом у лоба зіткнувся з Таврією. Від удару ЗАЗа викинуло на узбіччя, німецький автомобіль протаранив ще й припаркованого Деу. До лікарні забрали водія і двох пасажирів Таврії. А ось двоє людей у Мерседесі, що мав закордонні номери, втекли.

Владислав, водій Деу:

- Увидел вот такую вот картину: Мерин заехал, нету ни хозяина, никого нету, а проблемы уже на нас идут. Если найдут его, то будет нормально, а если нет, будем за свои деньги все делать.

Правоохоронці з'ясовують, хто власник машини.