Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 грудня 2014, 20:35 ДТП
Троє загинули у ДТП в столиці
Троє загинули у ДТП в столиці

Жахлива нічна аварія у столиці: автомобіль на швидкості врізався в дерево. Від зіткнення загинули троє людей. Утім, свідки кажуть: у смерті, принаймні, одного з постраждалих винні медики, які невчасно надали допомогу.

Київ, вулиця Сосніних. Саме тут пізно ввечері мчав Міцубіші. На повороті автомобіль вилетів на узбіччя й на швидкості врізався в дерево. У салоні спрацювали подушкИ безпеки.

Микола, свідок ДТП:

- Мы работаем на стройке, с напарником, делали обход и увидели взрыв, и думали, что взрыв, потому что и воруют, и все.

Охоронці місцевого будівництва першими кинулися на допомогу. Розповідають - автомобіля розплющило об дерево, як бляшанку. Свідки викликали швидку та міліцію й почали витягати з машини постраждалих. 

- Мы вдвоем начали вытаскивать людей, и водители останавливались, помогали.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Про нічну аварію на вулиці Сосніних нагадують сліди крові, розкидані деталі автомобіля та розбиті дерева. Із чотирьох людей, які були у Міцубіші, троє не вижили.

Четвертий постраждалий нині з численними переламами і травмами в тяжкому стані в лікарні. На місце аварії приїхали знайомі загиблих. Хлопці понуро обійшли місцину. На питання нічого не відповідали. Сказали лише - загиблим було 22, 23 і 24 роки.

- Мы не знаем, мы только сегодня узнали и приехали сюда.

- Сскільки вашим друзям років було?

- От 22 и выше.

Тим часом свідки нічної аварії стверджують - жертв ДТП могло бути менше, якби медики не барилися і вчасно надали допомогу постраждалим. Кажуть, до одного з травмованих чоловіків лікарі не підходили надто довго, аж допоки він не помер.

Микола, свідок ДТП:

- Два, когда вытащили - жизни не подавали, два - просили о помощи, одного скорая помощь забрала, а один просил-просил, а врачи пока бегали туда-сюда, он умер, скорая помощь не подошла, сколько мы просили.

Правоохоронці тим часом констатують: страшна аварія сталася через шалену швидкість. Бо ж перед деревом водій навіть не гальмував.

Олександр Михайлюк, інспектор Святошинського ВДАІ м. Києва:

- Причиною ДТП являється перевищення встановленої швидкості руху водієм автомобіля Мітсубіші. Не впорався із кермуванням на заокруглені дороги, не вписався в поворот.

А місцеві мешканці зазначають: тут, на вулиці Сосніних, загинуло вже безліч людей. Бо водії, які мчать дорогою, просто не помічають повороту і летять на дерева. Цей невеличкий гай перетворився на справжнє кладовище.

Андрій, мешканець м. Києва:

- Красавцы ездят часто, уже ж одно дерево спилили, дальше продолжают. Следущие деревья. Надо права выдавать людям с мозгами.

Володимир Власик, мешканець м. Києва:

- Раз в неділю шось трапляється, той, хто не знає, судя по цим деревам, вони вже не один десяток років бьються на машинах. Тут вообще треба встановити знак, що кінець шляху.