Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 грудня 2014, 22:08 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Слизькі дороги спричинили автопригоди по всій країні. Зокрема, на Львіщині через ожеледицю в кювет злетів рейсовий автобус із пасажирами,  А на Рівненщині не розминулися Рено й ВАЗ, унаслідок чого постраждала одномісячна дитина.

Четверо людей, серед них одномісячне немовля, постраждали в ДТП у Рівному. Автомобілі Рено Мастер та ВАЗ зіткнулися під час зустрічного роз'їзду. Від удару травм дістали водій, 37-річна жінка й малюк, що були у ВАЗі. А також 34-річний пасажир французької машини. Їх доправили до лікарні. Водій Рено не постраждав. 56-річний чоловік розповідає: аварія сталася миттєво, тож загальмувати він не встиг. Далі йому довелося уникати ударів з іншими автомобілями, адже на вулиці цієї пори дня жвавий рух.

Сергій, водій Рено:

- Сюди на заправку почав повертати автомобіль, який рухався в попутному напрямку. Я взяв чуть-чуть лівіше, щоб його об'їхати. Направо повертала фура, і прямо із-під фури мені в бік вилітає автомобіль на зустрічну смугу, вилітає Жигулі в мене. В мене колесо стрілило. Почало тягнути на встречку. Йшов автобус. І почав гальмувати, щоб не в'їхати в автобус.

***
Шестеро людей постраждали внаслідок зіткнення БМВ з мікроавтобусом на Рівненщині. Аварія сталася поблизу села Мирного Костопільського району. Німецький автомобіль на швидкості врізався в маршрутку з пасажирами.

Василь, пасажир Фольксвагена:

- На зустріч маршрутці рухався автомобіль БМВ, якого понесло, і сталося лобове зіткнення. А дорога, як бачите, дуже слизька. Після зіткнення десь приблизно через хвилин 15 - 20 раптово з'явилась машина дорожніх служб, яка ніби-то посипає дороги. Хоча в неї кузов був повний з піском і нічого вона не робила. 

Чотирьом пасажирам маршрутки надано медичну допомогу на місці аварії. Водій БМВ досі в реанімації, його пасажир так само в лікарні.

***
Через ожеледицю на Львівщині перекинувся автобус із пасажирами. Рейсовий транспорт сполученням Львів-Старий-Самбір із 15-ма пасажирами зіскочив з дороги та влетів у кювет. Троє людей дістали травм. Найбільше постраждала п'ятдесятисемирічна жінка - у неї перелам ключиці. Обставини аварії вивчають правоохоронці.

***
Ще одна автопригода через ожеледицю сталася у Львові. Там травмовані п'ятеро людей під час зіткнення двох легкових автомобілів. Аварія сталася на мості - там ВАЗа винесло на зустрічну, якою мчала Шкода Фабія. Уникнути бокового удару не вдалося.

Галина Лемішко, інспектор відділу УДАІ у Львівській області:

- За попередніми даними, власне водій автівки ВАЗ не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку і стан дорожнього покриття, виїхав, вилетів на зустрічну смугу руху і вчинив зіткнення із автомобілем Шкода Фабія.

Усі люди, що були в автомобілях - травмовані. Водій-винуватець та його пасажир - з численними ушкодженнями в реанімації . Жінка, котора керувала Шкодою, та її двоє пасажирок дістали переламів кінцівок та ребер.