Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 грудня 2014, 22:20 ДТП
П'яний водій у Мелитополі збив на "зебрі" студенток
П'яний водій у Мелитополі збив на "зебрі" студенток

Збив людей на переході й помчав далі. У Мелітополі п'яний водій Ланосом скалічив двох дівчат і втік. Аварію скоїв просто перед очима в батька однієї з перехожих.

18 година. Центр Мелітополя. Дві 16-річні подруги-студентки саме повертаються з пар. Намагаються перетнути дорогу, але їх збиває легковий автомобіль. Ось на цьому запису з відеореєстратора видно, як внаслідок удару перехожі підлетіли на кілька метрів угору. Все це сталося перед очима в батька однієї з дівчат.

В'ячеслав Скорина, батько постраждалої:

- Так получается, что он их ударил, они подлетели выше машины намного и отлетели метров на 15. Он проехал дальше, немножко приостановился, после этого по газам и уехал. То есть даже не остановился посмотреть.

Інспектори ДАІ разом із місцевими активістами кинулися шукати винуватця ДТП. Тим часом травмованих дівчат доправили до реанімації. В обох перелами й черепно-мізкові травми.

Микола Андрос, керівник Мелітопільської міської лікарні №1:

- Состояние можно оценить как тяжелое, но стабильное. После проведения реанимационных мероприятий будут переведены для дальнейшего излечения в травматологическое отделение, где, я так думаю, последует ряд операций восстановительных.

Автомобіль, що збив студенток, виявили на сусідній вулиці. Водія в салоні не було. Його знайшли вранці в іншому місті - Приморську, де чоловік, власне, й мешкає.

Федір Парапанов, керівник Мелітопільського ВДАІ:

- Водитель уже привлекался к административной ответственности за управление в нетрезвом состоянии. По административной практике установили данные его, родственники сказали, что водитель выехал в Мелитополь, чтобы забрать или встретиться со своей девушкой. И установлена личность водителя.

Слідство з'ясувало - під час наїзду власник Ланоса був п'яним. Правоохоронці визначають запобіжний захід для нього. Друзі ж постраждалих дівчат через соцмережі збирають кошти на їхнє лікування.