Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 листопада 2014, 21:22 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Мікроавтобус у дереві й перекинута вантажівка - в Запоріжжі. Смерть людини на дорозі й потрійна ДТП - у столиці. А також масове зіткнення, в якому постраждала вагітна - у Дніпропетровську.

Дорога забрала життя однієї людини в Запоріжжі - мікроавтобус влетів у дерево. Пасажирський Мерседес їхав вулицею Діагональною у крайній лівій смузі, та несподівано шістдесятирічний водій вивернув кермо, й машина полетіла на узбіччя.

Олег Старовойт, інспектор ВДАІ м. Запоріжжя:

- Со слов очевидцев, данному автомобилю никто не создавал аварийной ситуации и не препятствовал движению. Поэтому почему это произошло - причины выявляет следствие.

Від травм водій мікроавтобуса помер на місці пригоди. Окрім нього, у транспорті нікого не було.

***
Тут таки в Запоріжжі - перекинулася вантажівка. Фахівці кажуть - пригода сталася через ожеледицю. Машину під час маневру розвернуло й викинуло в кювет. Наслідки аварії, що сталася на виїзді з Мелітополя, зняли свідки. Водій МАНа не постраждав. Палива в цистерні бензовоза не було.

***
Перехожу збили у столиці, на Великій кільцевій дорозі. Трагедія сталася на нерегульованій і неосвітленій зебрі поблизу зупинки громадського транспорту. Тож вочевидь водій Кіа жінки просто не побачив і не встиг вчасно зреагувати. Удар був такої сили, що 35-річна місцева мешканка померла одразу. Вона працювала в  супермаркеті неподалік і саме поверталася з роботи. Призвідник ДТП сам викликав правоохоронців.

***
Потрійна аварія на столичному масиві Троєщина. Призвідник ДТП - водій цього Хюндая. Спочатку він під час перелаштування зачепив позашляховика, а того відкинуло на ще одну машину - Форда. Пошкодження транспортних засобів значні, та люди в них не постраждали. Принаймні від доправлення до лікарні відмовилися. Медики також оглянули водія Хюндая на предмет алкогольного сп'яніння. Чоловік твердить, що пригода сталася не з його вини.

- Я начал тормозить и попал в две машины, они передо мной начали сужаться, одна влево - другая вправо.

***
П'ять розбитих машин й одна постраждала жінка - наслідки ДТП у Дніпропетровську. Аварія сталася на Набережній Заводській. За припущеннями, водій "Лексуса" не впорався з керуванням на слизькій дорозі, й машину закрутило. Вона вилетіла на зустрічну - просто на Фольксвагена.

Сергій,  водій Фольксвагена:

- Сильный удар, стрельнули подушки. Машина моя развернулась, стала перпендикулярно к движению на разделительной полосе.

Тим часом автомобіль призвідника ДТП продовжив рух і зачепив ще ВАЗівку, КІА й Хюндая. За кермом останнього була вагітна жінка. Із незначними травмами голови та кінцівок її забрали до лікарні.

***
Не минулося без постраждалих і в іншій аварії у Дніпропетровську - на вулиці Козакова водій рухався з перевищенням швидкості й не впорався з керуванням - Форд вилетів на зустрічну, проїхав усі смуги, наскочив на бордюр і перекинувся на дах. П'ятдесятидворічного власника машини з травмами внутрішніх органів і розбитим обличчям забрали до лікарні.