Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 листопада 2014, 23:17 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

47-річний водій Тойотою збив жінку, що вибігла на дорогу в Запоріжжі. Під колеса вантажівки потрапив чоловік на Дніпропетровщині.  І троє дітей постраждали в аварії на Вінничині.

Перебігала дорогу й загинула. В Запоріжжі 47-річний водій збив жінку, що вирішила перетнути шлях у забороненому місці. Від удару перехожу відкинуло на десяток метрів. Вона померла миттєво. Правоохоронці вивчають обставини трагедії і з'ясовують особу загиблої.

***
Вантажівка насмерть збила пішохода й на Дніпропетровщині. Кривава ДТП сталася в Петриківському районі. П'ятдесятидворічний шофер багатотонного "ДАФа" твердить: їхав з дозволеною швидкістю. А чоловіка, що несподівано вибіг із темряви на дорогу, побачив лише за мить до фатального удару.

Олег Дем'яненко, інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- В результате наезда пешеход, личность которого до сих пор не установлена, получил травмы, не совместимые с жизнью. Степень вины водителя, а также все обстоятельства ДТП будет разбирать следствие.

***
У лобовому зіткненні постраждало троє дітей на Вінничині. Там водій Пріори виїхав на зустрічну та врізався в Жигулі. Від удару малеча, що була в салоні ВАЗа, дістала різних травм. Призвідник аварії стверджує: його автомобіль почало кидати на слизькій дорозі.

Віталій, водій ВАЗа:

- Їхав знизу, побачив - тут на обочині стояла машина. Чорна Тойота. І назустріч їхав Жигуль, я побачив, що ми не розминемся. Я притормозив. І мене начало носити…

Та в міліції вже розпочали кримінальне провадження, й тепер з'ясовують, чи не сталася аварія через невдалий обгін.

Олексій Заверуха, інспектор УДАІ у Вінницькій області:

- Під час здійснення маневру водій не впевнився, що цей маневр буде безпечний, виїхав на зустрічну смугу, при цьому в зустрічному напрямку їхав інший автомобіль ВАЗ 2101, в результаті чого відбулось зіткнення. Зі слів водіїв - обидва учасники дорожньо-транспортної пригоди рухались без перевищення швидкості, з допустимою швидкістю, але все ж таки відбулося зіткнення.