Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2014, 21:38 ДТП
Снігопад викликав аварії в столиці
Снігопад викликав аварії в столиці

Через сніг трагедії на столичних автошляхах: у двох ДТП загинула людина і п'ятеро постраждалих. Хоча машини були на зимовій гумі, водії не перелаштували своїх навичок.

Смертельну аварію на вулиці Кайсарова спричинив ось цей Опель. Його водій не впорався з кермом, і машина вилетіла на зустрічну.

Ігор, водій Лади:

- Машины стояли на обочине - тут, видите, родник, он перестроился в левый ряд, и его на намете понесло.

Аварія сталася за лічені секунди: некерована машина летіла з гори іншим назустріч. Спочатку вона вдарив Деу, а та - Ладу.

- Навстречу, увидел, машину понесло, я начал тормозить, но уже не успел, Ланос на меня.

Свідки кажуть - ДТП сталася й через погоду, до якої водії ще не звикли.

Костянтин, свідок:

- Да, він і не швидко їхав, вочевидь, просто не змінив свою манеру керування, трошки крутнув рулем - і машина одразу пішла в занос.

В аварії загинув водій Ланоса - машини, на яку припав перший удар. Чоловік був не пристебнутий. Інші учасники ДТП відбулися незначними травмами, від допомоги лікарів відмовилися.

***
В іншій аварії, в Голосіївському районі Києва, теж сталося лобове зіткнення. Назустріч виїхав Міцубіші й врізався у Шкоду.

- Да, він і не швидко їхав, вочевидь, просто не змінив свою манеру керування, трошки крутнув рулем - і машина одразу пішла в занос.

Водій машини, яка вискочила на зустрічну, стверджує - його автомобіля підрізали. Принаймні так запевнив усіх учасників ДТП.

Іван, свідок:

- Скользко, мокро, Мицубиси подрезала Тойта Керми, он выворачивался от ДТП, и получилось, что он выскочил на встречную полосу.

Неподалік і справді зупинилася Тойота, водій якої дав пояснення з приводу обставин аварії. Та зі знімальною групою Свідка він розмовляти відмовився.

- Общались, обменялись номерами телефонов, он стоит, ждет результатов экспертизы.

Внаслідок аварії постраждало троє людей - це водій і пасажир Міцубіші, а також пасажир зі Шкоди. Із забиттями голови, грудей і живота їх забрали до лікарні.