Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2014, 22:47 ДТП
Дорожні пригоди
Дорожні пригоди

Смертельна ДТП сталася на Дніпропетровщині. Там Опель на шаленій швидкості врізався у припаркованого на узбіччі ЗІЛа. Двоє людей постраждали в аварії в Сумах. Та масштабне зіткнення автомобілів у Києві.

Один чоловік загинув, інший з травмами в лікарні. Такі наслідки дорожньої пригоди на Дніпропетровщині. Аварія сталася вранці в місті Вільногірську. Свідки зіткнення твердять - тридцятитрирічний водій Опелем не їхав, а летів. Якоїсь миті не втримав керма, автомобіль зіскочив з дороги і врізався у припаркованого на узбіччі ЗІЛа.

Роман Таранов, інспектор УДАІ в Дніпропетровській області:

- Перевищення швидкості водієм Опеля сумні. Після зіткнення з вантажівкою пасажир іномарки загинув на місці пригоди, а призвідника аварії із травмами голови та кінцівок госпіталізували. Усі обставини ДТП з'ясовує слідство.

***
Двоє людей постраждали в ДТП в Сумах. Ввечері легковий Хюндай з прибалтійською реєстрацією на заокругленні дороги вискочив на зустрічну, де мчав Нісан. Внаслідок зіткнення позашляховик майже не пошкоджений, а ось Хюндай понівечений. Його водій вилетів із салону через вікно. Медична допомога знадобилася і пасажирці.

Вікторія Писаренко, співробітниця УДАІ в Сумській області:

- Встановлено, що це один з іноземних студентів сумського вишу, йому 21 рік. Він в досить тяжкому стані зараз у лікарні. Разом з ним постраждала і 19-річна пасажирка, мешканка Сум.

***
Так поспішали в кіно, що потрапили в ДТП. У центрі Києва масштабну аварію влаштував водій Фольксвагена. На повороті молодик не впорався з кермом, і автомобіль вилетів на узбіччя. Спочатку протаранив кіоска - вибив стіну і двері. Потім машину відкинуло на два припарковані транпорти. Ніхто з учасників зіткнення не постраждав. Пояснити, чому сталася дорожня пригода, водій відмовився. Двоє його юних супутниць сповістили, що їхали у кіно. Свідки переконані: ДТП сталася через ожеледицю та літню гуму, якої автовласник завчасно не змінив.

Олексій, свідок:

- Мы видели, вот машина ехала, подскользнулась и ударилась вот сюда.

- То есть гололед?

- Да, гололед.

- Из-за гололеда в центре города мужчина не справился с управлением?

- Вот именно.