Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2014, 21:13 ДТП
Нерівний двобій автівок на Дніпропетрівщині
Нерівний двобій автівок на Дніпропетрівщині

Легковий автомобіль проти вантажівки. Двоє чоловіків загинули, один у вкрай тяжкому стані в реанімації. Це наслідки дорожньої аварії на Дніпропетровщині. Чому не розминулися транспорти?

Лобове зіткнення іномарки з автоцистерною сталося у Криничанському районі - на вісімдесят другому кілометрі траси Дніпропетровськ-Миколаїв.

Євген Татара, інспектор ВДАІ Криничанського району:

- Фіат-Добло, рухаючись з напрямку міста Кривого Рогу, в напрямку міста Дніпропетровська, раптово виїхав на полосу зустрічної смуги, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем.

Шофер МАНа, який перевозив олію, твердить: складною ділянкою дороги повільно підіймався вгору, а легкового транспорта, що на шаленій швидкості вилетів на зустрічну, побачив останньої миті.

Дмитро, водій МАНа:

- Внезапно, да. Вообще не было - и тут появился. Не тормозил. Ни вправо, ни влево, ничего. Я вот сколько мог влево ушёл - всё!

У салоні іномарки були троє - директор сільгосппідприємства та його підлеглі. Від потужного удару двоє чоловіків загинули.

Євген Татара, інспектор ВДАІ Криничанського району:

- Водій автомобіля Фіат-Добло та пасажир загинули на місці пригоди, а також пасажир автомобіля Фіат-Добло отримав тілесні ушкодження та був доставлений каретою швидкої медичної допомоги до центральної районної лікарні.

Вже відомо: напередодні трагедії трійця вживала алкоголь. Під час огляду понівеченого автомобіля правоохоронці виявили й докази - напівпорожню пляшку горілки. За фактом смертельної ДТП триває досудове розслідування.