Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2014, 20:22 ДТП
У середмісті столиці мажор розбив Мазераті
У середмісті столиці мажор розбив Мазераті

Розірвало навпіл від удару об електроопору Мазераті у Києві. До лікарні потрапили двоє - пасажир і водій дорогого транспорта, якому внаслідок зіткнення відірвало обидві гомілки.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Про нічні пригоди елітного Мазераті нині нагадують лише чималий гальмівний шлях і плями крові на паркані. Все інше комунальники поспішили прибрати з центральної вулиці Києва - Грушевського. Бо побачене б вражало.

Розірвана на дві частини машина, в купі уламків спочатку й не зрозуміти яка - ось що побачили співробітники ДАІ, коли приїхали на виклик.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Попередньо - не справився з керуванням, виїхав на бордюр, его відкинуло на електроопору, в результаті автівку розбило навпіл.

Передня частина залишилася біля стовпа, а задня за інерцією пролетіла ще кількадесят метрів. Експерти припускають - машина розламалася, бо на перешкоду летіла боком. Офіційної версії, чому водій не впорався з кермом, поки немає, тільки попередні.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Одна із причин, очевидно, на тому проміжку шляху впадає в око - це надмірне перевищення швикдості, а також, звичайно, що на такій автівці була літня, а до всього того була стерта, як ми кажемо простими словами - гума була лиса.

Це машина Мазераті Гіблі, коштує приблизно два мільйони гривень. Її місце реєстрації - Київ. За кермом був власник - 20-річний мешканець Кончі-Заспи. Елітність транспортного засобу і його господаря співробітники ДАІ відчули під час оформлення ДТП: до місця аварії приїхала група підтримки.

- Какая пресса, б...? Петя, вызывай!

- Наручники оденьте на него.

- Какие наручники? Вы сейчас о..., клоуны.

Тривожитися друзям і родичам й справді є чому. Унаслідок аварії водієві відірвало обидві гомілки. Окрім того, він дістав чимало інших травм. Із забиттям голови, грудей й живота в лікарні також пасажир елітної машини. Чи були хлопці п'яні - в міліції поки не кажуть. Утім, слідство за фактом ДТП розпочато.