Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 листопада 2014, 21:50 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

10-річна дівчинка загинула під колесами тролейбуса в Харкові. Водій не пропустив дитину на зебрі. А на Черкащині Камаз виїхав на зустрічну й зім'яв Москвича.

Cмертельна ДТП сталася у Смілянському районі на Черкащині. У селі Холодному Камаз виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Москвичем. Ця аварія стала фатальною для водія і пасажира легковика - від травм вони померли миттєво.

Олена Плаксій, співробітник ВДАІ м. Черкас:

- По вулиці Докучаєва сталась ДТП. За попередніми данними, водій автомобіля Камаз не виконав умови дорожнього знаку "уступи дорогу" та скоїв зіткнення з автомобілем Москвич, який рухався по головній дорозі.

***
Десятирічна дівчинка загинула під колесами тролейбуса в Харкові. Школярка йшла через дорогу переходом. Там щойно зробили ремонт і ще не встигли намалювати зебру. Хоч в Державтоінспекції запевняють: знак переходу на місці є і він давній. Водій тролейбуса, який курсує цим маршрутом щодня, не міг про це не знати.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Дівчинка переходила дорогу зправа наліво по ходу транспортного засобу. Внаслідок отриманих тяжких травм була доставлена до медичного закладу, але, нажаль, в медичному закладі від отриманих травм вона померла. Обставини, причини з'ясовуються - чому саме сталася ця дорожня пригода.

***
Марштуртний мікроавтобус з пасажирами врізався в дерево в Харкові. Люди стверджують, що відмовили гальма. Проте в ДАІ цієї версії поки що не підтверджують. Триває технічна експертиза.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- На момент дорожньо-транспортної пригоди в маршрутному автобусі знаходилися 20 пасажирів. Внаслідок пригоди з них постраждало двоє: жінки 63 и 83 р.н. Струс головного мозку, забиття. У однієї жінки перелам ребер. Пізніше до 30-ї лікарні була доставлена ще одна з учасниць даної пригоди. Також жінка, дані встановлюють. Забиття, переламів немає.

***
Велосипедист загинув під колесами вантажівки на Сумщині. Ввечері п'ятдесятишестирічний мешканець села Коровинців двоколісним транспортом їхав додому й вискочив з  другорядної дороги на головну. А там саме мчала IVECO з напівпричепом. Водій машини запізно помітив порушника. Велосипедист помер на місці ДТП.