Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 листопада 2014, 22:00 ДТП
Огляді ДТП
Огляді ДТП

У Дніпропетровську водій збив людину й утік із місця злочину. В Рівненській області вантажівка переїхала мотоблок, а на Житомирському шосе, неподалік столиці, не роз'їхалися ВАЗ і Тойота.

Унаслідок аварії загинув пішохід у Дніпропетровську. Водій не викликав ані швидку, ані правоохоронців і з місця злочину втік. Трагедія сталася пізно увечері на території стихійної автостоянки в житловому масиві Тополя-2. Правоохоронці шукають горе-водія і сподіваються на допомогу очевидців.

Ігор Швецов, керівник відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- Звертаюсь до всіх громадян, хто був свідком цієї пригоди, зателефонувати до чергової частини управління ДАІ за телефоном 744-71-70.

***
Багатотонна машина розтрощила мотоблок на Рівненщині. ДТП сталася неподалік міста Корця. Імовірно, шофер вантажівки просто не помітив маленький транспорт попереду. Від саморобного причепа майже нічого не залишилося. 52-річний пасажир мотоблока помер одразу, за життя 40-річного водія борються лікарі.

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- Водій автомобіля Рено Магнум з невідомих поки причин допустив зіткнення з мотоблоком Заря з саморобним причепом. На даний час відомості по факту ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження.

***
А неподалік Києва зіткнулися Жигулі й Тойота. Водій японської машини твердить - їхав з родиною до столиці, раптом перед капотом з'явився ВАЗ - вискочив зі смуги зустрічного руху. Все сталося так швидко, що власник Тойоти не встиг зреагувати й на швидкості протаранив Жигулі. Наслідки необачного керування невтішні: водія та двох пасажирів "сімки" ушпиталили. П'ятеро людей в японській машині, двоє з яких діти, відбулися переляком. 

Олег, водій Тойоти:

- Я ехал по прямой. Никого не трогал. Он выскочил передо мной. Причина в том, что они выскакивают постоянно. Ну я думаю, проблема с развязкой или светофор надо ставить.