Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 листопада 2014, 22:47 ДТП
На Львівщині нетверезий водій врізався в юрму молоді
На Львівщині нетверезий водій врізався в юрму молоді

Жахлива ДТП - на Львівщині. Там водій автобуса в'їхав у натовп молодих людей, які поверталися з дискотеки. Двох дівчат і юнака машина просто розчавила - вони загинули на місці. Троє постраждалих - із травмами в лікарні.

Такого колективного горя у Грушеві досі не знали. Водночас загинуло троє молодих людей. Одній дівчині було 14, іншій -19. Іванові ж виповнилося 18.

Микола Хомин, родич загиблого:

- Дуже добра дитина була, працьовита. Ото бачите, то він всьо орав. То він всьо працював. Бо баба із дідом не можуть. Тато на роботі, він вчився в технікумі. Ну, трагічно загинув.

Що саме сталося, селяни достемено не знають. Приблизно о другій ночі з десяток молодих людей поверталося з дискотеки. Йшли узбіччям, раптом у них врізався автобус. Транспорт мчав на великій швидкості, а кермував двадцятичотирирічний Іван - він мешкає через одну хату від загиблого юнака. Сусіди кажуть: шофер - звичайний роботящий хлопець, алкоголем не зловживає.

Марія, мешканка с. Грушевого:

- Та на роботі, от по заробітках їздить, файна дитина, всі файні. До церкви ходив от, його нема ніколи вдома, але вчора був в церкві.

Та тієї трагічної ночі побожність не завадила водієві їхати п'яним. Уже з'ясували - горе-водій наскочив на людей, бо не впорався з керуванням.

Галина Лемішко, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- Водій автомобіля, будучи у стані алкогольного спяніння, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку.

Нині троє постраждалих підлітків у лікарні. Вони у складному психо-емоційному стані й відмовилися спілкуватися з журналістами. Життю дітей нічого не загрожує, вони потрохи оговтуються.

Василь Батюк, лікар-нейрохірург Дрогобицької міської лікарні:

- Дівчинка - закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозгу, забій плечового суглобу. В дев'ятій палаті - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозгу, забій лівого плечового суглобу.

А ось винуватець ДТП, хоча й перекинувся в бусі - травм не дістав. Його зараз допитують правоохоронці та вирішують, який запобіжний захід обрати.