Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 листопада 2014, 22:11 ДТП
Добірка резонансних автопригод
Добірка резонансних автопригод

Збив дівчину та втік із місця ДТП водій на Рівненщині. А в Дніпропетровську під колеса швидкої допомоги потрапив п'яний пішохід.

Зп'яну потрапив під швидку. Аварія сталася у Дніпропетровську ввечері на проспекті Кірова. З розбитою головою й травмованими кінцівками сорокадворічного чоловіка, що разом із приятелем перетинав дорогу на червоне світло, ушпиталено. Кермувальник спецавтомобіля твердить: після наїзду нетверезі чоловіки поводилися агресивно.

Анатолій Савицький, водій спецавтомобіля:

- Второй вообще лез драться, кричал, даже доктора не допускал до него. Она хотела оказать ему помощь, посмотреть. Он её толкает: я никого не пущу, милицию только вызывайте.

- Агрессивно себя вели, да?

- Очень агрессивно.

***
Збив насмерть і втік. Трагедія сталася ввечері поблизу селища Томашгорода Рокитнівського району. Тіло дівчини на дорозі побачили двоє перехожих. Як виявилося, на 22-річну місцеву мешканку наїхало авто. Водій, замість викликати правоохоронців та лікарів, з місця аварії дременув. Експерти вже вилучили уламки транспортного засобу, які лежали неподалік загиблої. ДТП, за припущенням правоохоронців, скоєно машиною темного кольору.

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- На даний час працівники міліції проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню водія, а також автомобіля, який причетний до даної ДТП. І користуючись нагодою, я б хотіла звернутись до всіх, хто, можливо, став свідком або володіє будь-якою інформацією, яка нам допоможе розшукати винуватця цієї ДТП, повідомити за телефонами 63-58-21 або на телефон 102.

***
Одна людина загинула, інша з травмами у шпиталі.  Так закінчИлася нічна ДТП на Запоріжжі. Пригода сталася в селі Матвіївці Вільнянського району. 30-річний водій на повороті не втримав позашляховика Тойота, машина вилетіла на узбіччя. Там - після кількох піруетів - вдарилася об дерево. Кермувальник вижив.

Андрій Шанін, керівник відділення ДАІ м. Вільнянська:

- В результате данного ДТП пассажир скончался в карете Скорой помощи, водитель с множественными травмами госпитализирован в пятую городскую больницу.

***
Карколомні кульбіти БМВ у Києві. Німецька автівка накоїла чимало лиха. На вулиці Вербицького легковик з невідомих причин перескочив розподільчу смугу. Далі - врізався у припарковану на узбіччі Газель і залетів під Камаза. 

Дмитро, свідок ДТП:

- Он летел отсюда, со стороны Вербицкого, от Кишени, его занесло между машинами, он ударился в Газельку, а потом сюда, но скорсть от 100-120 км. Он пьяный был, очень пьяный, это 150 процентов.

Водія легковика  з численними травмами ушпиталено. А щоб потрощений БМВ не злетів у повітря - довелося викликати рятувальників.