Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 листопада 2014, 21:58 ДТП
Огляд ДТП на Дніпропетровщині
Огляд ДТП на Дніпропетровщині

Троє людей загинули, двоє з травмами потрапили до лікарні. Це наслідки трьох кривавих ДТП на Дніпропетровщині. Чому втратили життя пішоходи та хто винен у дорожніх пригодах?

В обласному центрі під колесами машини загинув військовий. Від потужного удару сорокадворічний чоловік, що перетинав дорогу в забороненому місці, помер миттєво. Дістав травм і водій Деу. Двадцятишестирічного кермувальника з розбитою головою ушпиталено.

***
Життя іншого пішохода урвалося на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине. Шістдесятип'ятирічного пенсіонера, що простував дорогою за десять метрів від зебри, збив вантажний Мерседес. Шофер багатотонки твердить: неосвітлюваною трасою їхав з дозволеною швидкістю, а людину, котра несподівано вибігла на проїжджу частину, побачив останньої миті. Екстрено загальмував, та уникнути зіткнення не вдалося.

***
Кривава ДТП сталася й у Нікополі. Серед білого дня на перехресті рівнозначних доріг зіткнулися ВАЗівка й моторолер. Від потужного удару двоколісного відкинуло на узбіччя, де він зачепив перехожу. Жінку з травмованою ногою забрала швидка, а сімдесятидев'ятерічний водій радянського моторолера загинув на місці. Побачивши сумні наслідки, кермувальник легковика втік. Та за кілька годин правоохоронці знайшли Жигулі в лісосмузі, а згодом затримали і власника. За фактом трьох смертельних аварій призначені експертизи, тривають досудові слідчі дії.