Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 листопада 2014, 21:49 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Лексус проти Ланоса. У Запоріжжі внаслідок зіткнення легковиків утворилася величезна тиснява. На Вінничині мікроавтобус Опель на швидкості злетів до кювету, де перекинувся на дах. Без постраждалих не минулося. А от у Львові шалену машину зупинив відбійник.

ДТП з кількома постраждалими сталася в центрі Запоріжжя. На дамбі зіткнулися Лексус і Деу. Рух транспорту на кілька годин був майже паралізований. Зі слів свідків, Ланос чомусь зупинився посеред дороги і весь час стояв без аварійного сигналу. Тож іномарка на швидкості наскочила на легковика. Згодом водійка Лексуса розповіла, що трохи відволіклася під час руху, бо розмовляла мобільним. Унаслідок зіткнення вона та двоє людей із Деу потрапили до лікарні. Очевидці ДТП переконують, що кермувальник Ланоса і його пасажирка були в неадекватному стані.

Владислав Коваль, свідок ДТП:

- Ну мы подошли, а она, я говорю - что с ней, а она не шевелится, ничего. Он сидит, втыкает, они в каком то алкогольном или наркотическом опьянении.

- Те, которые в Ланосе?

- Да, да.

***
На Вінничині водій Опеля на великій швидкості не втримав керма, і транспорт злетів до кювету. Мікроавтобус, в якому їхали двоє людей, перекинувся на дах. Внаслідок аварії вони дістали різних ушкоджень і зараз перебувають у лікарні. Правоохоронці перевіряють, чи був водій тверезий, і вивчають обставини цієї ДТП.

Олексій Заверуха, інспектор УДАІ у Вінницькій області:

- Сам власник транспорту пояснює, що з друзями вживав спиртні напої, потім передав ключі товаришу, який повертаючись з районного центру, потрапив в аварію. По даному факту відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу та назначено ряд експертиз для встановлення усіх обставин. Крім того, у водія взяти аналізи на вміст алкоголю в крові.

***
П'яний водій Ланосом на швидкості врізався в металевого відбійника у Львові. Вже відомо, кермувальник і його пасажир того дня чаркували. Потім вирішили поїздити містом. Як наслідок - розтрощений легковик. Удар був такої сили, що повідлітали колеса автівки. 

Галина Лемішко, співробітниця УДАІ у Львівській області:

- Попередня причина цієї дорожньо-транспортної пригоди власне те, що водій не обрав безпечної швидкості руху. Також є інформація про те, що він був за кермом в стані алкогольного сп'яніння.

29-річний водій дивом відбувся забиттям. А ось пасажирові не поталанило - з травмами він нині в лікарні.