Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2014, 21:35 ДТП
Огляд кривавих ДТП
Огляд кривавих ДТП

Через власну необережність загинув пішохід на трасі у Рівненській області. А ось мешканка Дніпропетровська вирішила скоротити шлях і намагалася перетнути проїжджу частину в забороненому місці. Порушниці це не вдалося. І п'ятеро людей потрапили до лікарні внаслідок п'яної ДТП у Запоріжжі.

32-річний пішохід загинув під колесами автомобіля на Рівненщині. За інформацією ДАІ, приблизно о першій ночі чоловік раптово з'явився на швидкісній трасі. Водій Рено уникнути наїзду не зумів. Аварія сталася неподалік села Вересневого. Що робив неборака пізньої пори поза населеним пунктом, з'ясовують міліціянти. А також визначають, з якою швидкістю автомагістраллю мчала машина.

Світлана Марко, співробітниця УДАІ в Рівненській області:

- Попередньо стало відомо, що водій автомобіля Рено з невідомих поки причин здійснив наїзд на 32-річного рівнянина. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На даний час слідчі з'ясовують причини та обставини загибелі людини.

***
Випадкові перехожі натрапили на труп на проїжджій частині в селищі Красноріченському на Луганщині. Бідолашного збила автівка і зникла з місця аварії. Поблизу тіла правоохоронці виявили фрагменти машини сірого кольору. За цими ознаками швидко з'ясували - на чоловіка наїхала ВАЗівка 15-ї моделі. Вже за кілька годин міліціянти дізналися місцеперебування водія. Підозрюваного затримали вдома. Тут же на подвір'ї стояв легковик з характерними пошкодженнями внаслідок ДТП. 

Віталій Пономарьов, інспектор Кремінського ВДАІ:

- Отец хозяина автомобиля показал автомобиль, и в дальнейшем мы нашли владельца. Данный гражданин будет отведен в наркодиспансер, ему будет проведено освидетельствование и возьмут кровь на анализ.

Водій поки відмовляється розповідати, як збив людину та чому покинув постраждалого помирати на дорозі.

***
Відкрита черепно-мізкова травма й перелам гомілки. З такими ушкодженнями потрапила на лікарняне ліжко 43-річна мешканка Дніпропетровська. На вулиці Криворізькій жінку, що намагалася перетнути дорогу в забороненому місці, переїхав Опель.

Леонід, водій Опеля:

- Под колёса попал, пешеход выскочил. Переходил место в неустановленном месте. Я не видел его, уже увидел, как вот уже, то есть нарисовался.

Власник машини твердить: швидкість була не значною. Саме тому жінка вижила.

***
П'ятеро людей постраждали внаслідок п'яної ДТП у середмісті Запоріжжя. Аварія сталася ввечері на перехресті навпроти центрального універмагу. 35-річний водій Жигулями рвонув на червоний сигнал світлофора й зіткнувся зі Шкодою, що рушила на свій зелений. Що ніхто не загинув - диво, кажуть інспектори. Втім, п'ятьох людей - кермувальника та пасажира ВАЗівки і трьох постраждалих з чеської машини - з численними забиттями та переламами ушпиталено. 

Володимир Гаранін, співробітник ВДАІ м. Запоріжжя:

- Как выяснилось в медицинском учреждении, куда обратился водитель автомобиля ВАЗ, он находился в состоянии алкогольного опьянения, сейчас по данному факту собраны все материалы, ведется следствие.

Винуватця ДТП, впевнені правоохоронці, позбавлять водійського посвідчення.