Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 листопада 2014, 21:39 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Нехтування правилами дорожнього руху та власної безпеки призвели до трагічних наслідків в реґіонах. Так, на Рівненщині не поділили траси два мікроавтобуса, а у Дніпропетровський області загинув тракторист.

Два мікроавтобуси не розминулися на Рівненщині. Зіткнення сталося вдень поблизу міста Дубровиці.

Олександр Калюш, керівник Дубровицького ВДАІ:

- Дана подія трапилась на перехресті доріг нерівнозначних, тобто один з автомобілів рухався по головній дорозі. Другий рухався по другорядній, тобто один з автомобілів не надав дорогу автомобілю, що рухався по головній дорозі.

Мерседесом кермував 28-річний місцевий мешканець. А в іншому транспорті, окрім водія, були ще двоє пасажирів. За інформацією ДАІ, люди їхали з Житомирщини. Від удару мікроавтобуси перекинулися. П'ятдесятитриирічна подорожня загинула.

***
Через нехтування правилами безпеки загинув 44-річний тракторист на Дніпропетровщині в селищі Вишневому. За кілька хвилин до трагедії чоловік відчув несправність одного з агрегатів сільгосптехніки, зупинився й виліз оглянути та полагодити машину. Під час ремонтних робіт трактор зрушив з місця й переїхав механізатора. Обставини смертельної ДТП вивчають слідчі.

***
Пошкоджена вантажівка, вщент розбита ВАЗівка, а її п'ятдесятип'ятирічний власник із тяжкими травмами в лікарні. Це наслідки п'яного кермування у Дніпропетровську. Аварія, в якій Лада на шаленій швидкості наздогнала ДАФа, сталася ввечері. Від потужного удару легковика підняло в повітря, він кілька разів перекинувся й врізався в дерево. Шофер вантажівки твердить: винуватець аварії був геть п'яний і якби не вдарив машини, то скоїв би наїзд на жінку, яка перетинала дорогу попереду багатотонки.

Юрій, водій вантажівки:

- Смотрю в зеркало - летит "десятка". Ну честно говоря, я думал, он меня не догонит, думал, не впишется в поворот. Догнал, ударил меня в правое заднее колесо, вернее автомобиля, и после чего машина его начала кувыркаться. Скорая приехала, забрала. Вроде как нога поломана у него.

Винуватих в усіх дорожніх пригодах має визначити слідство.