Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 жовтня 2014, 22:46 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Через неуважність і завелику швидкість сталися одразу кілька ДТП на українських автошляхах: у Києві під колесами легковика загинув чоловік, у Запоріжжі машина тяжко травмувала 5-річну дівчинку, а на Миколаївщині перекинувся автобус.

П'яний пішохід загинув під колесами легковика в Києві. Ввечері нетверезий чоловік вийшов із кав'ярні та одразу подався через дорогу. Водій Маздою, намагаючись уникнути наїзду, спробував вискочити на зустрічну, але марно. Перехожий кинувся в той самий бік і потрапив під автівку. Лікарі швидкої лише констатували смерть бідолахи.

Ігор, свідок:

- Выезжает на встречку, этот вроде бы тормознулся, этот давай еще на втречку, на бордюр выезжать, этот опять дергается, и хлоп его. И все. И труп.

Правоохоронці з'ясовують, на який сигнал світлофора рухалися кермувальник і пішохід, та особу загиблого.

***
Масштабна аварія паралізувала рух транспорту у столиці. Ввечері на проспекті зіткнулися одразу чотири автівки. Свідки розповіли - в повільному потоці машин водій Хонди вирішив маневрувати між смугами, аби швидше проїхати. Якоїсь миті різко загальмував, і легковика кинуло на бордюра, потім на зустрічну. Там - на Міцубіші. На  раптову зупинку двох автомобілів не встиг відреагувати Фіат, від удару його жбурнуло на Опеля.

Віталій, водій Хонди:

- Левый и правый ряд двигались медленно, а центраьльный был свободный. Я ехал в центральном ряду, внезапно передо мной начала перестраиваться машина. Так как колеса заблокировались в результате торможения, не смог уже удержать автомобиль, и он вылетел на бордюр.

Унаслідок зіткнень ніхто не постраждав. Нині правоохоронці намагаються відтворити всю картину ДТП, щоб визначити винуватця. Водій Хонди запевняє - був змушений гальмувати.

***
18-річний водій Жигулями збив 11-річного хлопчика в Рівному. Пригода сталася о пів на шосту вечора поблизу перехрестя вулиць Шухевича - Мельника. Школяр перетинав дорогу нерегульованим переходом, а потрапив до шпиталю. Медики діагностували в малого перелам ключиці зі зміщенням. Зараз пацієнт у травматології обласної лікарні. Дитина не дістала тяжких ушкоджень, бо швидкість машини була невелика.

***
Мікроавтобус з пасажирами перекинувся на Миколаївщині. Івеко мчав трасою, раптом йому назустріч вилетів Ситроєн. Уникнути зіткнення не вдалося. Легковик від потужного удару з'їхав в кювет, а автобус упав.

Водій мікроавтобусу:

- С колонны встречных машин мне наперерез начал выезжать этот встречный CITROEN. Я посигналил, начал притормаживать, думал, человек замялся, отвлекся, машину повело влево. Он так уверенно продолжал движение. Я начал тормозить, уходить от него вправо к остановке. А он - ко мне в лоб. Так все и получилось, так мы и не разминулись.

В результаті аварії постраждали троє пасажирів автобуса і водій легковика. Їх із різними травмами ушпиталено.

***
Легковик скалічив дитину на тротуарі в Запоріжжі. Зі слів інспекторІв ДАІ, водій не впорався з кермуванням - і Таврія перелетіла через бордюра, потрощила огорожу крамниць і перекинулася. Під час цього карколомного кульбіту машина зачепила маленьку дівчинку. 

Володимир Гаранін, керівник відділу ВДАІ м. Запоріжжя:

- Сейчас девочка доставлена в детскую областную больницу с тяжелыми травмами. По данному факту ведется следствие, сейчас на месте работают сотрудники следственного аппарата и госавтоинспекции.