Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2014, 22:36 ДТП
Огляд моторошних ДТП
Огляд моторошних ДТП

Страшна загибель пенсіонерки на Дніпропетровщині - в аварії жінці відтяло руку й голову. Зіткнення вантажівки та Шевроле на Тернопільщині. А також Мерседес, що протаранив двері Львівської обласної ради.

Двоє людей загинули в аварії на Тернопільщині. Там зіткнувся легковик із вантажівкою. Від удару Шевроле відкинуло до кювету. Водій автівки й пасажир загинули миттєво, ще двоє подорожніх - у лікарні з тяжкими травмами.

Микола Ігнатченко, інспектор УДАІ в Тернопільській області:

- Близько шостої години ранку водій автомобіля  Сhevrolet lacetti, рухаючись автодорогою в обхід міста Тернополя, не надав перевагу руху вантажному автомобілю КАМАЗ, який рухався головною автодорогою Львів-Тернопіль, та допустив зіткнення.

Шофер багатотонки не постраждав. Правоохоронці кажуть: одна з причин смертельної аварії - ще й вранішній туман.

***
Одна жінка загинула, за життя іншої продовжують боротися лікарі . Такі наслідки зіткнення бортової Газелі з мікроавтобусом на Дніпропетровщині. Удар припав на задню бокову частину "Фольксваґена", де сиділа шістдесятишестирічна пенсіонерка. Уламки скла вбили жінку - відтяли бідолашній руку й голову.

Олег Дем'яненко, співробітник УДАІ у Дніпропетровській області:

- Вторая пассажирка данного транспортного средства с тяжёлыми травмами была доставлена в больницу. По данному факту проводится досудебное расследование.

За попередньою інформацією, 29-річний шофер напіввантажівки відволікся від кермування й виїхав на зустрічну.

***
До обласної ради Мерседесом. У Львові позашляховик протаранив двері адмінбудівлі. Кермував машиною відомий у місті ресторатор. Виявилося, під час руху чоловікові стало зле.

Галина Лемішко, інспектор УДАІ у Львівській області:

- 51-річний львів'янин, його забрала швидка, і чоловік отримав поранення - в нього тупа травма грудної клітки, травма живота і також перелом ребер. Зараз він знаходиться у хірургічному відділенні лікарні.

Свідки кажуть: водій був тверезий, його авто внаслідок зіткнення понівечене.