Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 жовтня 2014, 21:12 ДТП
Порушник на Київщині погубив четверо, а сам неушкоджений
Порушник на Київщині погубив четверо, а сам неушкоджений

Четверо людей загинули у страшній аварії на Київщині. Всі вони їхали легковиком Рено, який зіткнувся з Опелем. Водій німецької машини не впорався з кермом, сам - вижив!

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Аварія сталася о шостій вечора на 66 кілометрі траси Київ-Ковель. Зіштовхнулися два легковики. Не впоравшись з кермуванням, на зустрічну виїхав водій Опеля.

Він поцілив у невеличкого Рено. Водій французької машини намагався уникнути зіткнення - ось який гальмівний шлях. Утім, намарне. Авто на зустрічну вискочило надто несподівано. Від обох машин залишилися самі уламки. 

- Без пяти шість, каже, розбилась машина, 4 трупа.

Юрій Маральов, керівник відділу УДАІ в Київській області:

- Водій авто Опель отримав ушкодження, а водій Рено, а також 2-е пасажирів загинули на місці пригоди.

Третю пасажирку з Рено поклали до реанімації. З тяжкою травмою голови, бо швидше за все жінка була на задньому сидінні й вдарилися об передні крісла. Не приходячи до тями, пацієнтка померла.

Микола Вербельчук, хірург Бородянської центральної районної лікарні:

- Тяжесть состояния обусловлена ЧМТ, массивные переломы костей черепа, верхней челюсти, перелом костей носа, вдавленность кости, перелом нижней челюсти.

А ось сам призвідник ДТП - водій Опеля - завдяки подушкам безпеки майже не ушкоджений! Він - у цій таки лікарні в Бородянці, з пресою спілкуватися не бажає.

Микола Вербельчук, хірург Бородянської центральної районної лікарні:

- Он отделался ЧМТ, закрытой, легкой степени сотрясение, поверхностные ушибы и резаные раны лба и волосистой части головы, и ушиб правого коленного сустава. Сейчас состояние стабильное и угрозы для жизни не представляет.

Чому сталося ця трагічне зіткнення, з'ясовуватимуть слідчі. 

- Чим була спровокована аварія - підкаже слідство, під час перевірки всіх даних фактів.

Мешканці ж села Поташні, біля якої сталася ДТП, кажуть - такі трагедії тут не рідкість.

Олексій, мешканець с. Поташні:

- Майже кожної неділі трапляються ДТП на трасі Київ-Ковель, як погода тиха - все чутно! Сигналять, тут же рядом, півкілометра.

Дивно, та пов'язують це з доброю якістю траси, модернізованої кілька років тому. Люди впевнені - авта мчать тут з величезною швидкістю, через це вряди-годи стаються страшні аварії.