Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 жовтня 2014, 21:59 ДТП
Огляд моторошних аварій
Огляд моторошних аварій

У Чернівцях 52-річний чоловік потрапив під колеса, бо перебігав дорогу в забороненому місці. Водій ВАЗівки загинув у столиці: товариство поверталося додому й не було пристебнуте. А на Волині невдалий обгін закінчився страшним лобовим зіткненням.

Смертельна ДТП у Луцьку. Лансер під час обгону виїхав на зустрічну й лобом у лоба врізався у Фіата. Внаслідок зіткнення автівки загорілися. 39-річний кермувальник - винуватець аварії, та 48-річна пасажирка італійської машини загинули. Водія Фіата і двох пасажирів Міцубіші доправлено до лікарні.

Свідок:

- Там женщина лежала, там лежал мужчина. Я с дома слышал сильный удар. Прибежал сюда. Мы с ребятами хотели вытащить, сидение поломать, вытащить человека сюда. Остальные были живые. Соседка тут была с этим человеком, который тут лежал. Она тут тримала голову его, подняла, вин живой был. Она с ней разагаваривала. А мы тут хотели ломать с машины дверь, вытащить его сюда. МЧС приехали, вытащили, все уже сказали: извините, все уже - не живой.

***
Перевернута ВАЗівка й мертвий власник. Страшна аварія сталася в Києві на бульварі Лепсе. На повороті 22-річний водій не втримав керма. Автівку кинуло на бордюра, вже після цього почало перекидати. За кілька секунд таких кульбітів свідки побачили криваву картину.

Євген, свідок:

- Визг тормозов, уже лежала машина перевернутая, из нее вылазят люди, часть тела торчит из окна, начали вытаскивать, а изо рта начала кровь идти, и он еще минут 15 был живой.

Олексій, свідок:

- Мы его перевернули, он захлебывался кровью, судорожно хватал воздух, перевернули на бок, чтобы не захлебнулся кровью.

Та вижити після такого було - годі. Молодик помер до приїзду медиків. Його трьом друзям у цій ДТП пощастило вижити - вони дістали незначних травм.

***
Фатальна аварія сталася й у Чернівцях. Там 32-річний водій Субару збив перехожого, що перебігав дорогу в забороненому місці.

Ангеліна Каптар, свідок:

- Він їхав, хотів обігнати машину, і переходив якраз дядя, він його збив, він впав на капот: от, наприклад, машина, і розбив шматок скла. В нього цеї частини і цеї задньої не було.

Від травм нещасний помер миттєво. Правоохоронці нині з'ясовують, чи міг уникнути такого зіткнення власник автівки.

Іван Добровольський, співробітник управління ДАІ в Чернівецькій області:

- Поруч є пішохідні переходи. Тим паче по вулиці Винниченка багато є світлофорних об'єктів, але. На жаль, пішохід переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.