Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 жовтня 2014, 22:41 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Збитий пішохід і транспорт у кюветі - на Рівненщині, машина-смолоскип - у Черкаській області. Й мегазіткнення з трьох автомобілів - на Хмельниччині.

На Рівненщині 34-річний пішохід загинув під колесами автомобіля, водій якого втік. Тіло чоловіка на дорозі Київ-Ковель помітили кермувальники, що проїжджали повз, і зателефонували в міліцію. Знайшли винуватця трагедії правоохоронці - за дванадцять годин.

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками ДАІ Рівненської області було розшукано автомобіль Нісан Сані, а також і водія, який підозрюється у скоєні даної ДТП.

Нині чоловік вже свідчить у райвідділку. За фактом смертельної ДТП розпочате кримінальне провадження.

***
Й тут таки в Рівненській області за таємничих обставин загинув 45-річний кермувальник Мерседеса. Його понівечене авто вночі в кюветі помітили випадкові водії.

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- На автодорозі Городище - Рівне - Староконстянтинів, зокрема, це сталось на об'їзній дорозі міста Костопіль, водій автомобіля Мерседес 1969 року народження, житель Рокитнівського району, з невідомих поки причин допустив з'їзд автомобіля у кювет, після чого перекинувся.

Тіло чоловіка лежало неподалік машини, в авті ж спрацювали подушки безпеки, на дорозі видно кілька метрів гальмівного шляху. Тож, можливо, водій задрімав, а схаменувшись на заокругленій ділянці, просто не встиг загальмувати .

***
Вантажівка під час руху спалахнула на Черкащині!  Водій МАНа не постраждав, він встиг вчасно покинути охоплений полум'ям транспорт і сповістити про біду рятувальників. Вони оперативно прибули на місце події й загасили вогонь за 10 хвилин. Зайнялося ж, імовірно, через несправність паливної системи автомобіля. Згоріли кабіна та моторовий відсік.

***
МегаДТП на Хмельниччині. Поблизу села Копистина водій вантажівки не впорався з кермуванням, зіткнувся з двома легковиками. Багатотонка перекинулася, повністю перекривши трасу. Наслідки ДТП впродовж кількох годин усували рятувальники.

Віталій Гуцал, керівник пожежно-рятувальної частини м. Хмельницького:

- При прибутті було проведено розгортання з подачею ствола для запобігання загоряння паливно-мастильних матеріалів. Яке витікало із бака автомобіля, який попав у ДТП. Після чого було проведено від'єднання двох акумуляторних батарей з автомобіля.

До того ж руками довелося розвантажувати МАНа, щоб прибрати його з дороги. До звільнення проїжджої частини залучали навіть сільгосптехніку. В аварії тяжких травм ніхто не дістав. Тільки кількох людей ушпиталено не так із забиттями, як у шоковому стані.