Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 жовтня 2014, 21:53 ДТП
П'яний водій влаштував масову ДТП в Києві
П'яний водій влаштував масову ДТП в Києві

Масова ДТП у столиці - зіткнулися шість машин! Аварію спричинив п'яний водій Нісана, котрий навіть після пригоди не зрозумів, що накоїв.

Це було наче у видовищному бойовикові. Машини відскакували врізнобіч. Біла Тойота летіла просто в годину пік на столичній вулиці Братиславській.

Ігор, водій Фольксвагена:

- Переді мною куча пилу, і з'явилася оця Камрі у повітрі, злетіла, летіла метри два над машинами.

Масову ДТП з шістьма автівками спричинив водій ось цього Нісана. Учасники аварії й свідки стверджують - він вискочив, коли машини рушили на зелений сигнал світлофора.

- Он цепляет Тойоту, дальше цепляет Шкоду Фабию, водитель Камри вместе с машиной оборотов 10 сделал, вылетает, соответственно, на встречку.

Швидкість позашляховика - припускають - була не менше сотні.  

- А он ехал, на газ нажимал, пока не ударил Фольксваген.

Та який же подив узяв постраждалих водіїв, коли кермувальник Нісана висловив претензію - мовляв, чого зупинилися? Він був п'яний, як чіп.

Олександр, водій Фольксваґена:

- Он не мог понять, чего его остановили, говорит - я еду, я говорю: ты видишь, что натворил, ты выпивший? А что, говорит, по мне не видно, что я  пьяный? Он не попал, спокойно вышел, стоял, за дверь держался.

Від самосуду постраждалих його врятували лікарі - водій Нісана не відмовився від ушпиталення, хоча тяжких травм не дістав.

- Он понял, что его здесь начнут бить, и решил уехать.

В медзаклад забрали й кермувальника Тойоти, якому після кульбітів було геть зле. Інші водії від допомоги лікарів відмовилися. Залишилися свідчити й допомагати оформляти ДТП, щоб швидше звільнити дорогу. Через масову аварію вулицю Братиславську й дотичні заблокувала величезна тиснява.