Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 жовтня 2014, 20:42 ДТП
Кривава аварія в Рівному
Кривава аварія в Рівному

Страшна автопригода позбавила життя трьох людей у Рівному. Там не розминулися три машини - Мерседес, Ситроєн і ВАЗівка. Усі загиблі - молоді хлопці. Втім, як вдалося з'ясувати, серед учасників ДТП був слідчий міліції. Правоохоронець кермував Жигулями. За однією з версій, саме він і виконував смертельний обгін.

Аварія сталася приблизно о 23-й годині на ділянці дороги, де обгін заборонений. Попередньо відомо: водій ВАЗа вирішив правил не дотримуватися і як наслідок - за мить протаранив Ситроєна. Після удару Жигулі злетіли в кювет, а французького автомобіля викинуло на смугу зустрічного руху. Там він наскочив на Мерседеса, який врізався в електроопору. Внаслідок таких кульбітів загинули двоє людей у Ситроєні та 17-річний пасажир німецького транспорта. Його водій - з травмами в лікарні.

Андрій Польовий, водій Мерседеса:

- Я їхав в якості водія з другом, сусідом. Десь приблизно доїжджав до новостройки, і все. Більше з тих пір я нічого не пам'ятаю. Тільки пам'ятаю світло, блимає і все.

Медики кажуть - Андрій народився в сорочці. 

Григорій Гончарук, лікар-травматолог Рівненської міської лікарні:

- Забій м'яких тканин, поверхневі рани. Йому були проведені первинна хірургічна обробка ран під час поступлення. На даний час питання за оперативне лікування не стоїть. На даний час пацієнт в задовільному стані, життю і здоров'ю загрози немає.

Тіла загиблих хлопців із понівечених автівок витягали рятувальники. Після цього надзвичайники змили з дороги паливо, яке розлилося на місці ДТП й будь-якої миті могло зайнятися. Тим часом свідки зіткнення кажуть - нетравмований водій ВАЗівки з місця пригоди втік.

Микола, свідок:

- Машина була в кюветі, це Лада Каліна, чи як її. Ну, короче, Жигулі. Він в кюветі був, бо ще щітки. Я фонариком посвітив, то ще щотки шкрябали по склу. Я думав, що там хтось є, але там нікого не було. Кажуть, що він десь втік.

Як згодом з'ясували - кермував Жигулями слідчий Рівненського обласного управління міліції. У прес-службі відомства повідомили: правоохоронець був не на службі, без табельної зброї та у власному авті. Наразі від роботи порушника усунули. Кримінальне провадження розслідує прокуратура. Серед усіх експертиз призначено й аналіз крові на вміст алкоголю. Результатів дослідження поки що немає.