Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 жовтня 2014, 21:33 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Двоє людей загинули, двоє тяжко травмовані внаслідок лобового зіткнення машин на Полтавщині. А в Черкаській області автобус не поступився дорогою легковикові, п'ятеро людей потрапили до лікарні.

Двоє людей загинули на автодорозі Полтава-Гадяч. Там не розминулися два Ситроєни. Один транспорт з невідомих причин виїхав на зустрічну, де лобом у лоба зіткнувся з мікроавтобусом. Його 31-річний водій та пасажир, що їхав у машині призвідника аварії - загинули. Сам кермувальник, котрий порушив правила, в комі, ще один його подорожній в лікарні з тяжкими травмами.

***
П'ятеро людей, серед яких 5-річна дитина, потрапили до лікарні внаслідок ДТП на Черкащині. У селі Ташлику зіткнулися автобус і легковик. ПАЗ виїжджав на головну дорогу й не поступився Ауді. Шофер - винуватець пригоди - не постраждав. А ось людям в автівці знадобилася медична допомога.

Олена Плаксій, співробітниця УДАІ в Черкаській області:

- Водій та четверо пасажирів отримали травми різного ступення тяжкості, серед яких був 5-річний хлопчик. Всіх травмованих доставлено до лікарні, наразі триває слідство по данній ДТП.

***
51-річний пішохід загинув під колесами мікроавтобуса у Дніпропетровську. Попередньо відомо: чоловік намагався перетнути дорогу в забороненому місці. З якою швидкістю мчала маршрутка і чи міг кермувальник уникнути наїзду, буде відомо після отримання результатів трасологічної експертизи.

***
П'яний водій спричинив потрійну ДТП у столиці. Кермувальник позашляховиком надто поспішав і не зважив, що транспорт попереду зупинився на червоний сигнал світлофора. Почав на швидкості об'їжджати автівки та врізався в маршрутку. Від потужного удару автобус вдарив іншого Богдана. До лікарні доправили пасажирку громадського транспорта й призвідника аварії. Медики швидкої підтвердили - водій був п'яний. Вже в лікарні неборака узявся стверджувати, що не він кермував машиною. Як було насправді - з'ясовують правоохоронці.