Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2014, 22:46 ДТП
Резонансні дорожні пригоди
Резонансні дорожні пригоди

Смертельний кульбіт. Троє людей загинули внаслідок аварії неподалік Харкова. А на трасі Одеса-Мелітопіль не роз'їхалися Міцубіші і Фольксваґен.

Троє людей загинули внаслідок ДТП на трасі Одеса-Мелітопіль. Трагедія сталася приблизно о 9-й ранку на повороті в бік міста Південного. Не розминулися Міцубіші Паджеро Спорт та мікроавтобус Фольксваґен, що їхав у зустрічному напрямку. Удар був страшної сили. З німецького транпорта на дорогу висипався вантаж: коробки з фруктами. Постраждали троє пасажирів позашляховика й водії. З тяжкими черепно-мізковими травмами їх ушпиталено. Проте, вижили в аварії не всі.

Лілія Чорна, керівник сектору УДАІ в Одеській області:

- В автомобиле Фольксваген погибла женщина 80-го года рождения, уроженка Николаевской области. В автомобиле Мицубиши двое погибших. Мужчины. Сорокового года рождения и 90-го, молодой парень. Они жители города Одессы.

Причини смертельного зіткнення з'ясовують слідчі.

***
Троє людей загинули і в дорожній аварії на трасі неподалік Харкова. На швидкості Шкода зіскочила зі шляху, вдарилась об дерево і полетіла шкереберть. Попередньо відомо: водій значно перевищив швидкість.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Попередня версія - звичайно, перевищення встановленної швидкості. Оскільки внаслідок наїзду на перешкоду на великій швидкості автомобіль повністю пошкоджений.

З понівеченої машини ледве витягли людей: в салоні їх було четверо. Миттєво загинули водій і двоє пасажирів - чоловік та жінка. Ще одного подорожнього доправили до лікарні в дуже тяжкому стані. Чи житиме пацієнт - медики поки прогнозів не роблять.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Чоловіка 37 років з тяжкими травмами, в стані коми було доправлено до обласної клінічної лікарні - реанімаційне відділення. Стан дуже тяжкий.

***
48-річна жінка загинула внаслідок зіткнення Фольксваґена й Тойоти на Рівненщині. Смертельна ДТП сталася поблизу села Бережниці о восьмій ранку. Стояв туман. Свідки кажуть: видимість була не більше 20-30 метрів. Кермувальниця німецьким автом виконувала обгін, та повернутися на свою смугу не встигла - лобом у лоба зіткнулася з японською машиною. Від травм водійка померла миттєво. Власник Тойоти з численними ушкодженнями - в лікарні.