Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 жовтня 2014, 22:29 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Остання поїздка у громадському транспорті. Мешканка Кривого Рогу вранці, як зазвичай, сіла в маршрутку, але місця призначення не дісталася. Дорогою транспорт зіткнувся з іншим мікроавтобусом.

Остання подорож. На Дніпропетровщині не розминулися дві маршрутки. Вранці у Кривому Розі дощило. На такі погодні умови водій мікроавтобуса, ймовірно, не зважив - якоїсь миті втратив кермо й вискочив на зустрічну. Зіткнення - і транспорт призвідника аварії перекидається. Одна пасажирка загинула, щонайменше 13-ро дістали різних травм.

Володимир Кисличенко, керівник ВДАІ м. Кривого Рогу:

- Слідство на місці дорожньо-транспортної пригоди встановлює обставини і причини, за якої і була скоєна саме ця дорожньо-транспортна пригода.

***
Нашестя мотоциклістів-перегонців у Запоріжжі. З десяток байкарів наввипередки ганяють центральним проспектом міста. Великої швидкості один з них не витримав. Поблизу Набережної магістралі не поділив дороги з легковиком. Наслідки жахливого зіткнення зафільмував свідок пригоди. На кадрах видно, як нерухомий чоловік лежить біля автівки. Люди навколо намагаються викликати швидку. 34-річний мотоцикліст живий, але дістав тяжких травм - черепно-мізкову травму, перелам таза та численні забиття.

- Выезжайте быстрей! Он головой ударился очень сильно.

- Мужчины, помогите… за плечи, за плечи.

***
П'яний водій ледь не позбавив життя свого пасажира. ДТП сталася на Сумщині, неподалік села Северинівки. Шістдесятитрирічний кермувальник не втримав Фіата Добло, і транспорт знесло в кювет. Небезпечне маневрування - і мінівен перекидається. Травмованого 32-річного пасажира забирає швидка. Водій залишився чекати на правоохоронців, і, вочевидь, не нудьгував. Інспекторів пенсіонер зустрів гучною музикою з салону. Веселий і захмелілий.

Олег Сологуб, співробітник УДАІ в Сумській області:

- При приїзді слідчо-оперативної групи, при спілкуванні з водієм, в нього були явні ознаки алкогольного сп'яніння, тобто це виражалось у його мові та поведінці, після чого водія було доставлено також до лікувального закладу для огляду на стан алкогольного сп'яніння.

- Ви считаєтє нормальним, що ви керуєте транспортним засобом...

- Нет.

- Так а зачем ви? Чи ви нарушили?

- Я не нарушав.

- Так а чи ви сіли за руль пьяним?

- Ето другой вопрос, ето статья.

***
На Рівненщині шукали водія-утікача. Вночі своїм легковиком 22-річний молодик збив на смерть пішохода і з місця аварії втік. Свідки описали модель авта, й за кілька годин винуватця затримали.

Світлана Марко, співробітниця УДАІ в Рівненській області:

- На даний час автомобіль доставлений на майданчик тимчасового утримування Дубровицького райвідділу міліції. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ.