Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 жовтня 2014, 22:38 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

10-річний хлопчик загинув у Черкаській області: там мікроавтобус зіткнувся з мотоблоком. А на Буковині КАМАЗ розчавив жінку і зник із місця ДТП.

Мотоблок проти мікроавтобуса. Ця нічна ДТП сталася на Черкащині. Опель зіткнувся з сільгосптехнікою і причепом, в якому їхали люди. Найбільше постраждали пасажири спецзасобу. Водій додумався посадити туди чотирьох дітей і віз їх без габаритів і розпізнавального одягу. Як наслідок - 10-річний хлопчик і дорослий подорожній загинули. Мікроавтобуса пошкоджено, а від мотоблоку майже нічого не залишилося

***
Двоє життів забрала ДТП у Львівській області. Тут юнак не впорався з кермуванням і напакованим людьми легковиком врізався в дерево. Унаслідок автопригоди загинули водій Форда та його 18-річна знайома. 4-ро постраждалих ушпиталено. У парубків і дівчат травми різного ступеня тяжкості.

***
Смертельна ДТП сталася і на Буковині. В Чернівцях вантажівка збила містянку.

Галина Мельник, сусідка загиблої:

- Хороша жінка, і ми не знаємо, як вона потрапила в таку аварію. Вона ж така передбачена, вона дуже повільна - а тут таке сталося.

Жінка вранці йшла допомагати в господарстві матері. Перетинала проїжджу частину, тут на неї й наскочила вантажівка.

Леонід Антонович, сусід загиблої:

- Це рано було, близько восьмої години.

- А відомо, яке це машина?

- Камаз.

Водій з місця ДТП втік. Але менш ніж за годину зеленого КАМАЗа ДАІвці знайшли. Чоловік зізнався у скоєному, а своє боягузтво пояснив шоком.

Олександр Бостан, співробітник УМВС України в Чернівецькій області:

- Буде проводитись досудове слідство. Таке покарання передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років. Обов'язково затримується особа.

***
Масштабна аварія у Дніпропетровську. На мосту через Дніпро зіткнулися дві маршрутки та легковик. Зі слів свідків, 25-річний водій Деу під час руху не впорався з кермуванням і вилетів на зустрічну смугу. Там машина лобом у лоба зіткнулася з мікроавтобусом. Від потужного удару Фольксваґен перекинувся, а Ланос врізався у ще одну маршрутку. Наслідки потрійної ДТП невтішні.

В'ячеслав Білявський, заступник керівника ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель автомобиля Деу погиб. Пострадала женщина с автомобиля Фольксваген и водитель автомобиля Фольксваген.

***
Під колесами легковика загинув пішохід і в Києві. Пізно ввечері в цілковитій темряві чоловік намагався перетнути шестисмугове Броварське шосе.

Сергій, свідок:

- Тут немає перехода взагалі. Ну вдень ще видно, люди переходять, бо зупиняються автобуси, маршрутки. А так немає переходу, ніякого.

Водій Опеля помітив людину запізно і зреагувати не міг. Від потужного удару пішохід помер миттєво. Скалки лобового скла посікли обличчя пасажира легковика. Утім, від ушпиталення постраждалий відмовився. Правоохоронці перевіряють, чи не перевищив кермувальник швидкості.

***
Через п'яну їзду нічною столицею потрапили на лікарняні ліжка двоє чоловіків. Рено мчав перехрестям, несподіванно наскочив на бордюра й перекинувся. І хоча спрацювали подушки безпеки, водій та його пасажир травмували голови. Постраждалих ушпиталено. Свідки твердять - чоловіки були нетверезі. У салоні перекинутої автівки виявили пляшки з-під пива. Правоохоронці провадять розслідування.