Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 жовтня 2014, 22:26 ДТП
Огляд несмертельних ДТП
Огляд несмертельних ДТП

Постраждали самі й розбили три чужі автівки. Так закінчилося викрадення Жигулів у Сумах. А в Запоріжжі мотоцикліст на швидкості влетів у Рено, де на задньому сидінні була дитина. На щастя, ані кермувальник двоколісного, ані маленький пасажир не постраждали.

Викрали автівку і потрапили нею в аварію молодики в Сумах. Двоє хлопців ганяли зеленою "копійкою" по місту, не надто дотримуючись правил дорожнього руху. На регульоване перехрестя вилетіли на червоне світло світлофора і врізалися в ГАЗель. Від удару мінівантажівку перекинуло на бік й жбурнуло на Пежо, яке мчало назустріч. З неї почало витікати паливо, виникла загроза загоряння. Утім рятувальники прибули вчасно й змили з асфальту горючу рідину. Унаслідок ДТП постраждав 20-річний пасажир "Жигулів". З травмами його доправили до лікарні. А водія затримали.

Олег Сологуб, співробітник УДАІ в Сумській області:

- Як стало відомо на момент якраз ДТП, що до Сумського міськвідділу міліції звернувся громадянин з заявою про те, що того самого дня з 7 годин ранку до 14 годин 30 хвилин автомобілем ВАЗ-2101 хтось незаконно заволодів. За даними фактами порушено 2 кримінальних провадження.

***
У Запоріжжі мотоцикліст влетів у легковика. ДТП сталася на Набережній магістралі міста. Пригоду зафіксував відеореєстратор автівки, що рухалася позаду. На кадрах видно, що двоколісний на швидкості врізається в машину, яка зупинилася перед поворотом. На задньому сидінні Рено, кажуть медики, була маленька дитина. Вона не постраждала. У винуватця аварії діагностували перелам ключиці. Зі слів інспекторІв ДАІ призвідник - 27-річний водій Хонди - просто не впорався з кермуванням.

***
Дивом минулася без жертв руйнівна аварія на Одеській трасі. У ДАВа, що віз рубероїд, лопнуло колесо. Спочатку багатотонку занесло на правого відбійника. Шофер, намагаючись утримати на дорозі важку машину, спрямував її ліворуч. Вантажівка пробила розподільчу огорожу. Вилетіла на зустрічну і через неї - в кювет. Транспорт вже не повновити.  А ось водій, на щастя, майже не постраждав - відбувся синцями.