Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 жовтня 2014, 20:57 ДТП
Суто жіноча аварія під Миколаєвом
Суто жіноча аварія під Миколаєвом

Внаслідок неуважності жінки за кермом постраждало п'ятеро людей на Миколаївщині. Водійка Ладою порушила правила і протаранила Кіа. Удар був такої сили, що не пристебнута паском безпеки пасажирка корейського авта головою розбила лобове скло. Дістала тяжких травм і призвідниця зіткнення.

Не розминулися два легковики неподалік селища Матвіївки. Лада Калина виїжджала ґрунтовою дорогою на головну. Втім, водійка не впевнилася, що маневр безпечний, і на швидкості врізалася в Кіа.

В'ячеслав Романов керівник ВДАІ м. Миколаєва:

- По предварительным данным водитель автомобиля Лада "Калина", выезжая со второстепенной дороги на главную, не предоставила преимущества в движении транспортному средству, которое двигалось по главной дороге, в результате чего случилось ДТП.

Кермувальникові корейського авта уникнути зіткнення не вдалося. 

Микола, свідок:

- Девушка выезжала с дачного участка, я еще проехал, смотрю - едет. После слышу удар, сигнал сначала, потом удар. Я посмотрел, дал задний ход, пришел оказывать помощь, вызвал скорую помощь и поотправляли, а после ГАИ вызвал.   

Тяжких ушкоджень дістали люди в КІА, які везли в автомобілі будівельні матеріали. Не пристебнута пасками безпеки пасажирка головою розбила лобове скло. А керамічна плитка, що була на задньому сидінні, завдала травм ще й ззаду. Призвідниця аварії та двоє її родичів також постраждали.

Микола, свідок:

- Там девушка, стройматериалы, все в цементе. Давай их обтирать быстро, кровотечение. Тут женщина, бабушка была тоже. Тоже начали им оказывать помощь. Повытаскивали, пока на носилки...

Усіх постраждалих завдяки випадковому свідку події своєчасно ушпиталили. Причини зіткнення з'ясовують слідчі.