Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 жовтня 2014, 22:14 ДТП
Аварії зі спецтранспортом у столиці
Аварії зі спецтранспортом у столиці

Страшні аварії зі спецтранспортом! Вихідними у столиці протаранили машину ДАІ та швидку допомогу. Наслідки масштабні - дев'ятеро людей на лікарняних ліжках, вісім автівок розбиті.

Наче кадри з бойовика - нічна аварія просто на виїзді з Києва. Її зафільмував реєстратор, встановлений у вантажівці. Багатотонка зупинилася на жовтий сигнал світлофора. Згодом на зелене рушили машини з іншого боку, серед них патруль ДАІ.

Віталій Шкуренко, співробітник УДАІ м. Києва: 

- З лівої сторони зупинився вантажний автомобіль Рено, він зупинився на красне світло, а з середнього ряду виїхав автомобіль Спринтер Мерседес, який поїхав на червоне світло і здійснив зі службовим автомобілем зіткнення.

Новеньку Тойоту від зіткнення покрутило. Мікроавтобус же промчав ще кількадесят метрів, потім перекинувся на бік, і сунувся ще й так. У Мерседесі було десятеро людей.

Віталій Шкуренко, співробітник УДАІ м. Києва:

- Пасажирів було близько 10, з них постраждало близько 10, допомагали, їх забрала швидка.

А ось водій мікроавтобуса неушкоджений. Про свій маневр розповідає неохоче. Із Закарпаття - каже - вони їхали в Росію, й буцімто не дуже поспішали.

Петро, водій Мерседесу:

- На світлофорі проїжджав на жовтий світ та й, так получилося, така аварія.

Після оформлення ДТП в лікарню забрали й інспекторів ДАІ. 

***
Ще одна аварія зі спецтранспортом сталася на масиві Троєщина. Екіпаж швидкої поспішав на терміновий виклик. Водій, увімкнувши сигнали, розвертався через подвійну суцільну. І вже майже виконав маневр, але - не пропустив мікроавтобус Мерседес. Він зачепив медичну машину, вискочив на зустрічну й почав трощити припарковані автівки. Жертвами стали чотири легковики.

Михайло Михайлович, водій КІА:

- З дочкою, жінкою приїхали, піднялися в квартиру, сработала сігналізація, спустилися і от побачили отаке.

Винуватця ДТП чоловік не бачив, адже кермувальника мікроавтобуса з тяжкою травмою голови ушпиталили. Але з лікарні невдовзі він пішов. Правоохоронці вивчають  обставини автопригоди.