Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 жовтня 2014, 20:47 ДТП
У ДТП загинув колишній гравець збірної Сергій Закарлюка
У ДТП загинув колишній гравець збірної Сергій Закарлюка

Чергова футбольна втрата України. Загинув колишній гравець національної збірної Сергій Закарлюка. Півзахисник розбився в ДТП. Аварія сталася неподалік Полтави. Мерседес, у якому пасажиром їхав спортсмен, врізався у вантажівку. Водій Руслан Левіга - нинішній гравець футбольного клубу "Нафтовик" з Охтирки - перебуває в лікарні.

Мерседес із футболістами буквально залетів під велетенського МАЗа. Частину легковика з боку пасажира від удару дуже понівечіло. Саме тут і сидів Сергій Закарлюка. Шансів вижити в нього не було.

- Просто наїзд на пасажирське місце, там залишки крові начебто.

ДТП сталася приблизно о 22-й годині на автодорозі Київ - Харків за 20 кілометрів від Полтави. Мерседесом кермував нападник футбольного клубу Нафтовик з Охтирки Руслан Левіга. Чому він не помітив на шляху вантажівки, поки не відомо.

Наталія Варченко, співробітниця УДАІ в Полтавській області:

- Попередніми даними водій автомобіля Мкерседес Бенц рухався у напрямку міста Києва, під час руху скоїв наїзд на вантажний автомобіль МАЗ. Внаслідок цього зіткнення пасажир автомобіля Мерседес Бенц загинув на місці події.

За свою багату кар'єру гравця Сергій Закарлюка захищав кольори 9-ти українських команд. Найбільше зустрічей провів за столичні ЦСКА, АРСЕНАЛ та донецький Металург. 9 матчів - за збірну України. Він більше любив асистувати, ніж забивати, тому був справжнім майстром прихованої передачі.

- Якраз віддає пас… Класну передачу відзначаємо у виконання Сергія Закарлюки, м'який пас точнісінько на ногу...

Останнім часом Закарлюка працював старшим тренером у першоліговому Нафтовику з Охтирки. На календарний матч його підопічні вийшли після хвилини мовчання й задля перемоги в пам'ять про Сергія.

Вадим Колесник, головний тренер ФК Нафтовик:

- Он с нами не поехал сразу, там приболел немножко. Спешил к нам, вчера вечером выехал. К сожелению, Сергея нет с нами, очень жаль. Это отложило отпечаток на игру, во всяком случає настроение  не очень такое. Будем играть сегодня для Сергея, он хотел выиграть, спешил на игру.

У його футбольному житті було все: і нагороди за неймовірні голи, і провальні матчі. Також історія з відрахуванням зі складу збірної за порушення режиму. Сергію Закарлюці було 38 років, він саме розпочинав тренерську кар'єру. Без батька залишилися троє дітей.