Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 жовтня 2014, 23:00 ДТП
Смертельна ДТП на Дніпропетровщині
Смертельна ДТП на Дніпропетровщині

Голова родини загинув, дружина та півторарічний син - інвалід дитинства - в тяжкому стані в лікарні. Це наслідки моторошної ДТП на Дніпропетровщині.

Трагедія сталася по обіді на сімдесятому кілометрі траси "Дніпропетровськ- Кривий Ріг".

Роман Крамар, інспектор Криничанського ВДАІ:

- Водій автомобіля ВАЗ не впорався з кермуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на вантажний автомобіль, який починав рух з узбіччя.

П'ятдесятиоднорічний шофер багатотонної "Сканії" каже: до рідного Миколаєва їхали колоною. В селищі Затишному Криничанського району зупинилися, щоб трохи перепочити.

Микола, водій вантажівки:

- Мы попили кофе. Вышли. Я сел, завёл машину. Слышу сзади удар, и пропхал меня вот так, метров 10 пропхал. Ну я на ручник, выскочил, вижу - сзади машина заехала в меня.

Юрій, свідок:

- Дивлюсь - грузовики трогаються з обочини, ну я якби голову відвернув, чую - удар сильний, поворачиваюсь, і уже 99-тка в фурє.

У Ладі їхала сім'я з Кривого Рогу. Голова родини двічі на тиждень змушений був возити сина-інваліда до дніпропетровських лікарів. Чергова поїздка для сорокарічного чоловіка стала фатальною.

Роман Крамар, інспектор Криничанського ВДАІ:

- Внаслідок ДТП кермувальник автомобіля ВАЗ загинув на місці пригоди, його півторарічний син та дружина в важкому стані були доправлені до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова.

Нині життю постраждалих нічого не загрожує. Попереду в малюка й матусі - тривале одужання.