Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 вересня 2014, 22:18 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

12-річна школярка просто на зебрі потрапила під колеса в Рівному. А в Києві Шевроле врізався у відбійника й завис у повітрі. Детальніше про ці та інші автопригоди - далі в огляді.

Мотоцикліст загинув в аварії в Кузнецовську на Рівненщині. Приблизно о 5-й ранку 22-річний хлопець, що мчав Ямахою, не втримав керма і на швидкості врізався в дерево. Свідків події немає, тож чому сталося лихо на дорозі, правоохоронці ще з'ясовуватимуть.

Світлана Марко, співробітниця УДАІ в Рівненській області:

- Місцевий житель Сергій 1992 року народження, керуючи мотоциклом Ямаха, з невідомих поки причин здійснив наїзд на придорожнє дерево. На даний час правоохоронці встановлюють обставини, а також причини цієї ДТП.

***
12-річна дівчинка потрапила під колеса ВАЗа в місті Дубні на Рівненщині. Школярка переходила дорогу зеброю. Кілька водіїв зупинилися, щоб пропустити перехожу, а кермувальник Жигулів цього не зробив. І за мить збив дитину. Свідки події викликали швидку та правоохоронців.

Світлана Марко, співробітниця УДАІ в Рівненській області:

- В результаті цієї ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження, з якими була госпіталізована до травматологічного відділу дитячої Дубенської центральної районної лікарні. Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і на даний час працівники міліції з'ясовують усі обставини, а також причини цієї ДТП.

***
Мазда з антипутінськими номерами на швидкості наздогнала стареньке Рено в Києві. Французьку автівку відкинуло на тротуар і далі на бетонні сходи. Кермувала нею дівчина, поруч сиділа її мама, яка дістала травму шиї.

Владислава, водійка Рено:

- На перекрестке я притормозила, дабы повернуть направо. После чего был огромный удар, с огромной скоростью в меня врезалась машина, мою машину откинуло на пешеходную часть, где люди шли, и я чуть не сбила людей. С этой машины выполз совершенно неадекватный пьяный человек, который хамил мне, сказал, что моя машина как на камеру сказать никакая, старая, у тебя не мерседес, да что там с твоей мамой, мол, ничего страшного с ней не будет.

Водій Мазди не постраждав, втім, судячи з його поведінки - чоловік неадекватний. Він не дозволяв знімати місце аварії і в усьому звинувачував кермувальницю Рено. А так  спілкувався з постраждалою мамою водійки:

- Тогда не… и не говори такого дебилизма. Который ты сейчас сказала. Чего он пьяный так себя ведет внаглую, он меня инвалидом сделает и так себя ведет, да.

- Мама, не разговаривай с ним.

- У тебя шея больная?

- Да! Не у тебя, а у вас!

- Иди ты …

- Гаи, видите, что он пьяный, что он вытворяет.

Чи був водій Мазди нетверезий - має з'ясувати експертиза.

***
Шевроле зніс майже 50 метрів огорожі й врізався у відбійника на в'їзді на Дарницький міст. Побачивши машину в повітрі, водії почали зупинятися, аби допомогти. Втім, нікого біля потрощеного легковика не побачили. 

Микита, свідок:

- Увидел машину, висящую на отбойнике, разбросано все на дороге, остановился, подошел к машине, водителя не оказалось на месте, сработала подушка безопасности, люди говорят, что отсюда какой-то человек убегал, не знаю, никого нету на месте.

- Если убегал - можно сказать, что не пострадал?

- Нет, на подушке следов крови не было.

Куди з місця аварії подівся водій і кому належить машина, мають з'ясувати правоохоронці.