Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 вересня 2014, 23:04 ДТП
Різноманітні аварії в столиці
Різноманітні аварії в столиці

Гасили, витягали з води, перевертали з даху на колеса. Минула доба у столиці виявилася багатою на численні й масштабні ДТП. Розбитий транспорт і тяжко травмовані люди - про це далі в сюжеті.

Жертвами "шумахера" мало не стали перехожі на вулиці Лепсе. Ввечері водій Жигулів, вочевидь, занадто поспішав - якоїсь миті не впорався з кермуванням, і машина злетіла з дороги. Транспорт кинуло на тротуар, де було повно пішоходів. Від загибелі їх врятував стовп. Легковик спочатку врізався в електроопору, а потім протаранив позашляховика, що проїздив повз. Винуватця ДТП з тяжкими травмами - переламом обох гомілок - ушпиталено. Правоохоронці розпочали розслідування.

***
Нетерплячий водій спричинив масштабну аварію на перехресті вулиць Кайсарова й Сумської. Рано-вранці, як зазвичай, виникла тиснява - перед лівим поворотом водії пропускали потік транспорту. Не гаяти часу вирішив кермувальник Шевроле і почав обганяти колег.

Тетяна, водійка БМВ:

- Молодой человек на Авео решил, не дождавшись очереди, вот на эту улицу, на Кайсарова, решил проскочить первым. Он выехал на встречку, хотя с его положения машины встречная полоса вообще не была видна, и столкнулся на встречке с автомобилем Киа.

Порушника відкинуло назад - він вдарив ще й БМВ, за інерцією понесло й КІА - вона таранить Шкоду. Чеська автівка перекидається набік. Транспорт призвідника аварії починає диміти. Свідки загасили полум'я і допомогли вибратися із салонів постраждалим. До лікарні забрали винуватця пригоди й пасажирку КІА. Після надання допомоги молодикові, він пояснюватиме правоохоронцям, куди так поспішав.

***
На нічну "риболовлю" довелося виїжджати рятувальникам на Русанівській набережній. О третій ночі витягали з каналу Мазду. Водія-пірнальника на місці не застали. Оперативники поки з оптимістичними прогнозами - кермувальник самотужки вибрався з води і втік. У салоні автівки-потопельниці виявили аж 6 порожніх пляшок з-під горілки. Тож припускають: водойму з дорогою водій переплутав з п'яних очей. Правоохоронці шукають автовласника.