Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 вересня 2014, 21:25 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Багатими на автопригоди видалися ці вихідні у столиці. Дощ не змусив кермувальників стати уважнішими. На Набережному шосе жінка загинула під колесами легковика, намагаючись перебігти дорогу. Травм просто на зебрі дістав пішохід в Одесі. Втім, там водій травмував хлопця навмисне.

Водій БМВ умисно наїхав на чоловіка в Одесі. Троє хлопців перетинали дорогу зеброю. Один з них вирішив щось сказати кермувальникові, що зупинив машину впритул до переходу. Тому на сподобалася поведінка юнаків. Раптом рушив і збив парубка. Після чого з місця ДТП поїхав. Зухвальця й автомобіля з молдовськими номерами шукають. Постраждалий у лікарні з кількома переламами ноги.

Петро Сеньків, керівник відділу УДАІ України в Одеській області:

- Сложность заключается в том, что автомобиль другого государства. И на данный момент мы не можем установить место жительства гражданина, который управлял данным транспортным средством. У пешехода серьезные телесные повреждения. Информация про данное ДТП внесена в ЕРДР.

ДАІ звертається до водіїв із проханням надати будь-яку інформацію про машину або її власника.

***
Жінка похилого віку намагалася перебігти Набережне шосе в Києві, і її збила автівка. Рух у цьому місці завжди жвавий, втім сімдесятишестирічну бабусю не зупинив навіть бетонний відбійник, що розмежовує зустрічні смуги: через нього старенька перелізла. І пів дороги пройшла, та зрештою потрапила під колеса БМВ. Удар був такої сили, що частини тіла розкидало на кілька метрів. Підземний перехід, яким могла безпечно скористатися пенсіонерка - за 100 метрів від місця трагедії.

***
Через швидкість і дощ сталася автопригода на столичному проспекті Гагаріна. Сузукі на швидкості влетів на заокруглену частину дороги, й водій не впорався з кермуванням. Машину почало заносити, зрештою викинуло на газон.

Сергій, свідок:

- Їхав автомобіль Сузукі, кілометрів 80 їхав, але так як дорога досить таки мокра, і ще трошки дощ, я зрозумів, що він мені не заважає і тільки начав виїзджати, почув писк резини, і не від тормозів, а від того, що вона боком йшла. Так як машина висока і коротенька, не дуже устойчива, і потім вона сбила три стовпчика і влетіла в стовп, який один на 50 м.

Допомагати водієві й пасажирові взялися випадкові свідки. Вони ж викликали швидку, що забрала постраждалих до лікарні.

Сергій, свідок:

- За рулем водій був непритомний зовсім, ніяких признаків зовсім не подавав, єдине, що він дихав, а пасажир крутився, там більше пасажир, мабуть, травмований, рука в нього зламана була. Я думаю, в таку погоду на поворотах 80-90 лучше не їздить. І те що машина невисока, коротенька, його і понесло.

Пошкоджена машина, ймовірно, відновленню не підлягає.