Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2014, 23:20 ДТП
Події на автошляхах
Події на автошляхах

Пенсіонер загинув під колесами сміттєвоза у Дніпропетровську. Кермувальник багатотонки каже: пішохода не бачив, коли загальмував - було запізно. І смертельна аварія сталася на трасі під Полтавою, там Деу раптово вискочив на зустрічну.

Загиблий водій і дві вщент розтрощені автівки - такі наслідки пригоди на трасі в Полтавській області. За попередньою інформацією, Деу, що рухався в бік обласного центру, виїхав на зустрічну, де мчала Славута. Удару уникнути не вдалося і, як наслідок, від ЗАЗа мало що залишилося.

Ірина Пилипенко, інспектор УДАІ в Полтавській області:

- Внаслідок ДТП водій автомобіля ЗАЗ загинув на місці події, водій автомобіля Деу та його 47-річний пассажир отримали травми різного ступеня тяжкості.

***
Чоловік похилого віку загинув під колесами сміттєвоза у Дніпропетровську. Кермувальник багатотонної машини пішохода чомусь не побачив.

Володимир Стороженко, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

- При выезде с прилегающей территории на проспект Гагарина водитель атомобиля МАЗ-мусоровоз осуществил наезд на пешехода.

25-річний шофер твердить: складний маневр виконував за правилами. Як людина потрапила під колеса - досі не розуміє.

Олексій, водій сміттєвоза:

- Мы задом заезжали оттуда. Со двора выезжала машина. Она моргнула, чтобы её пропустить. Я начинаю выезжать, чтобы пропустить, и непонятно, никто не видел, не кричал, напарник сбоку сидел, он его не видел, и передним колесом переехали ему голову.

Від травм сімдесятишестирічний пенсіонер помер миттєво. За фактом трагічної ДТП вже розпочате кримінальне провадження. Чи винен водій, слідчі з'ясовують.

***
Не минулося без дорожньої пригоди на Прикарпатті. У Калуші на перехресті мікроавтобус Мерседес зіткнувся з Фордом. Від удару легковика розвернуло й викинуло на газон скверу. Один із двох пасажирів вибив головою лобове скло. Постраждалих подорожніх ушпиталено. Водії - не ушкоджені. Хто винен у ДТП - з'ясовують правоохоронці. Втім, кермувальника зазначають - це перехрестя з обмеженим оглядом, на таких, зазвичай, встановлюють дзеркала. Тут же, попри численні аварії, дорожні служби робити цього не квапляться.