Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 вересня 2014, 22:24 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

Вилетів на зустрічну й убив двох людей водій на Одещині. Загинули 12-річна дівчинка та її бабуся, немовля дістало тяжких травм. Трагедією закінчилася і спроба перебігти дорогу для восьмирічного школяра у Кривому Розі. Детальніше про ці та інші автопригоди - в наступному сюжеті.

На Одещині у страшній ДТП загинули 12-річна дівчинка та її п'ятдесятитрирічна бабуся. Трагедія сталася на Ренійській трасі. Хонда вилетіла на зустрічну, де лобом у лоба врізалася у ВАЗівку.

Лілія Чорна, співробітниця УДАІ в Одеській області:

- Водитель автомобиля Хонда Цивик отвлекся от управления транспортным средством, произвел выезд на полосу встречного движения, где совершил столконовение.

У Жигулях їхала родина. Кермувальник і дружина, що сиділа поруч, вижили. А ось їхня донька й бабуся загинули. Щоб витягти тіла із заднього сидіння, довелося розрізати те, що лишилося від авта. Життя наймолодшої з сім'ї - 7-місячної дівчинки - рятують лікарі. У немовляти - перелам основи черепа. У водія Хонди - зламана нога. Саме його попередньо і вважають винуватцем ДТП.

Лілія Чорна, співробітниця УДАІ в Одеській області:

- Проводятся ряд экспертиз как тормозного пути, так и других. Которыми будут устновлены как скорость движения транспортных средств, так и место непосредственного удара этого ДТП.

***
Безглузда смерть на дорозі. У Києві на вулиці Старонаводницькій під колеса потрапила 69-річна жінка. Водій Кіа розповів: рухався в лівій смузі і швидкості не перевищував. Переконує - не зреагував вчасно, бо перехожу закривав інший легковик. Від удару небораку кинуло на лобове скло корейського транспорта, після чого вона відлетіла на кілька метрів. Лікарі швидкої прибули за лічені хвилини, та зарадити бідоласі вже не змогли. Від травм постраждала померла. ДАІвці припускають - трагедії не сталося б, якби містянка перетинала дорогу переходом, який за 50 метрів від місця аварії.

***
Восьмирічний хлопчик загинув під колесами автівки у Кривому Розі. Він намагався перебігти вулицю в забороненому місці. Бачила трагедію однокласниця. Вже відомо: кермувала Хондою жінка. Водійка хоч і намагалася екстренно загальмувати, та наїзду уникнути не змогла. Меддопомога приїхали швидко, та не зважаючи на реанімаційні заходи, врятувати дитину не вдалося.

Володимир Кисличенко, керівник сектору ВДАІ м. Кривого Рогу:

- За попередніми даними, діти направлялись зі школи додому. Хлопчик від отриманих травм загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди. Причини даної ДТП встановлює слідство.

***
У Києві Мерседес зніс металевого паркана та зачепив стовпа. Аварія сталася пізно ввечері. Машина з невідомих причин вилетіла на узбіччя. Водія й пасажира від травмувань врятували подушки безпеки. Одразу після пригоди кермувальник покинув свого друга і втік з місця ДТП. Свідки стверджували, що обидвоє чоловіків були п'яні.