Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 вересня 2014, 22:09 ДТП
Абсурдна ДТП у столиці
Абсурдна ДТП у столиці

П'яний водій, нетверезі медики та байдужі ДАІвці. У центрі Києва сталася ДТП, яка більше схожа на театр абсурду. Лише дивом в аварії ніхто не постраждав. Хмільна Формула-1 на вулицях Києва, яка фінішувала об стіну кав'ярні.

21.30. Середмістя Києва. На розі вулиць Великої Васильківської та Тверської люди відпочивають у кав'ярні. Аж раптом на шаленій швидкості з дороги вилітає легковик і мчить просто на будівлю. Авто зупиняє стіна. Лише дивом ніхто з перехожих і відвідувачів закладу не постраждав.

Віталій Черняхівський, свідок ДТП:

- Буквально перед нами, метров 30, машина резко поварачивает вправо, подрезает, естественно, все, что могло двигаться, выскакивает, тут низкий поребрик, и врезается в угол дома. Если бы на такой скорости, как он гнал, порядка 160 километров в час, кто-то шел на тротуаре - это был бы или труп, или очень тяжкие телесные повреждения.

Найцікавіше розпочинається одразу після аварії. З авта вивалюються троє хлопців. Всі п'яні, зокрема, й водій. На місце викликають інспеторів ДАІ. Та замість перевірити кермувальника на алкоголь - правоохоронці відпускають перегонця.

- Что вы замеряли? Куда вы это записывали?

- У нас є дізнання Печерського району, будь ласка, всі питання туди, чого я вам маю давати коментарі.

- Представтесь!

- Поцупей Сергій Вікторович.

Віталій Черняхівський, свідок ДТП:

- Они его опросили, но тут же отпустили, они дали возможность уйти.

Тим часом біля розбитої Мазди з'являється невідомий. Стверджує: саме він кермував автом.

- Вы были за рулем?

- Да-да.

- А мы, дураки, не видели?

- Боже упаси, вы не дураки.

- Я ничего не понимаю, там написано: Чернецкий Александр Александрович, 20 июня 1995 года владелец. Отлично, вы тоже великолепно выглядите.

Та  й на цьому історія однієї ДТП не закінчується. До кав'ярні під'їжджає швидка. Бо один із пасажирів горе-авта розбив носа. І тут шоковані люди помічають: лікар також ледве стоїть на ногах. 

- В какой стране мы живем? Да что это такое, где ваша совесть! Давай его на АТО отправим.

- ...

Врешті єдиний, хто потрапив до рук правоохоронців у цій історії - п'яний медик. Його повезли до лабораторії здавати кров на вміст алкоголю. Всі інші учасники аварії розійшлися. Чому відпустили призвідника ДТП, ми намагалися почути коментар від представників столичної Державтоінспекції. Та у прес-службі не знайшлося людини, яка б могла поспілкуватися з журналістами.