Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2014, 21:43 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

Пасажирський автобус з десятьма людьми перекинувся на Полтавщині. Водій і пасажири з травмами потрапили до лікарні. А в Києві на нічній дорозі не розминулися Фольксваґен і Ленд Ровер. Загинув подорожній німецької машини.

Пасажирський автобус перекинувся в Лубнах на Полтавщині. За попередньою інформацією, відмовили гальма. П'ятдесятидев'ятирічний водій не впорався з кермуванням, транспорт врізався в легковика й вилетів у кювет. 10-ро пасажирів і шофер травмовані. Всі постраждалі в лікарні.

Наталія Варченко, співробітниця УДАІ в Полтавській області:

- Взагалі в автобусі перебувало 18 пасажирів та водій, з 10 травмованих пасажирів травмована неповнолітня 97 року, наразі правоохоронці з'ясовують усі причини, деталі будуть пізніше.

***
Фольксваґен і Ленд Ровер зіткнулися на перехресті в Києві. ДТП сталася вночі, коли світлофор мигав жовтим, тож водії мали орієнтуватися на дорожні знаки. За правилами, німецька машина, що рухалася другорядною, повинна була пропустити позашляховика. Та цього не зробила. Зі слів свідків, кермувальник легковика міг не побачити іншого авта, бо воно дуже швидко їхало.

- Фольксваген Бора выезжал, он даже не успел среагировать, что машина летела, получился сильный удар, во время удара машину раскрутило и выбросило прямо на тротуар.

30-річний пасажир Фольксваґена загинув. До лікарні з травмами з цього авта забрали дівчину й водія. У позашляховику ніхто не постраждав.

***
Субару наздогнав Чері на бориспільській трасі під Києвом. Автопригода сталася приблизно о 6-й ранку. Обидва легковики їхали в бік Києва. Чому японська вдарила китайську, що мчала попереду, призвідник ДТП пояснити не може. Унаслідок зіткнення Амулет відлетів на відбійника. 57-річний водій загинув. У Імпрези ж пішов дим з-під капота. Полум'я загасили випадкові свідки, бо кермувальник був у шоковому стані.