Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 серпня 2014, 21:15 ДТП
Огляд смертельних ДТП
Огляд смертельних ДТП

Пробите колесо чи власна неуважність? На трасі за кілька кілометрів від Києва в ДТП загинув шофер багатотонки. А у столиці кермувальник позашляховика вбив пішохода. І внаслідок лобового зіткнення з автобусом помер водій Жигулів у Тернопільській області.

Через власну помилку загинув водій на Тернопільщині. На трасі лобом у лоба зіткнулися рейсовий автобус та ВАЗівка. За версією правоохоронців, спричинив ДТП легковик. Він з незрозумілих поки причин виїхав на зустрічну й на швидкості врізався у громадський траснспорт. Удар був такої сили, що Жигулі розірвало на шмаття разом із кермувальником. Від травм він помер ще до приїзду швидкої. Шофер і пасажири автобуса дивом не постраждали.  

Микола Ігнатченко, інспектор УДАІ в Тернопільській області:

- Люди, які знаходилися у рейсовому автобусі, по попередніх даних, ніхто не травмувався.

***
Вбив і зник з місця аварії. У Києві на перехресті вулиць Антоновича й Тельмана загинув пішохід. Свідки бачили, як компанія молодиків рухалася через дорогу на зелений сигнал світлофора. Та за мить на шаленій швидкості на перетин вилетів Мерседес і наїхав на юрму. Четверо юнаків встигли відскочити, а один - ні. Удар був такої сили, що бідолаху відкинуло на кількадесят метрів від зебри. Винуватець ДТП зупинив машину, швидко оглянув покаліченого молодика й поїхав собі геть.

Олексій, свідок:

- На скорости примерно километров 150 он ехал по Горького, и на перекрестке с Тельмана сбил человека. После этого вышел с машины, посмотрел, что парень не дышит, потом сел и уехал.

Тож викликати правоохоронців і швидку довелося свідкам ДТП. Медики, котрі прибули, констатували смерть пішохода, а правоохоронці оголосили план "Перехоплення", щоб затримати порушника гарячим слідом.  

***
Ще одна смертельна аварія сталася за кілька кілометрів від столиці. На Бориспільському шосе не втримав керма водій багатотонки. Свідки кажуть: вантажівка рухалася у крайній правій смузі, і з невідомих причин різко рвонула ліворуч. Транспорт зніс 30 метрів відбійника, зрізав електроопору й завалився на бік. Шофера затисло в кабіні. За допомоги спецінструмента його витягли з понівеченої машини, та врятувати життя не вдалося. Попередньо відомо: спричинив трагічну ДТП вибух колеса багатотонки.