Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 серпня 2014, 22:35 ДТП
Сумні результати нічних перегонів
Сумні результати нічних перегонів

Нічні перегони влаштували двоє водіїв у Запоріжжі. Чоловіки вирішили позмагатися, хто вправніший кермувальник та чия автівка потужніша. Зрештою двобій перетворився на першість - хто швидше до лікарні потрапить.

Нічні перегони відправили на лікарняні ліжка трьох людей у Запоріжжі. Двоє кермувальників вирішили позмагатися - хто швидше. У Хортицькому районі автівки мчали навипередки, поки одна з них не вилетіла на зустрічну. Водій Хонди не втримав керма і на швидкості врізався у Камаза, а потім лобом у лоба протаранив ще й Ланоса. Кермувальник вантажівки не ушкодився, а ось двоє інших водіїв та одна із пасажирок дістали тяжких травм. Із понівечених салонів людей витягали рятувальники за допомоги спецтехніки. Нині правоохоронці шукають другого учасника перегонів, який з місця пригоди одразу втік.

Олександр Малєв, рятувальник:

- До нашего приезда женщину эвакуировали из поврежденного автомобиля работники скорой медицинской помощи, а двух водителей с помощью спецоборудования эвакуировали наши спасатели.

Під колесами іномарки на околиці Запоріжжя загинув пішохід. Чоловік перетинав дорогу, коли на нього на повній швидкості наскочила Мазда. Після зіткнення вже некерована машина вилетіла на зустрічну та врізалася у стовпа. Від потужного удару бідолашному пішоходу відірвало ногу. Чоловік помер ще до приїзду медиків. Водій лише дивом залишився живим.

***
Шалені перегони з інспекторами ДАІ влаштував кермувальник Ауді на Рівненщині. Автівку, що мчала трасою, правоохоронці спробували зупинити у Корці. Утім, водій на вимогу не зважив і лише додав газу. Наздоганяти гонщика ДАІвцям було дуже важко, адже іномарка рухалася зі швидкістю 200 кілометрів за годину. Вполювали порушника вже у сусідній, Житомирській області, коли втікачеві врешті заблокували рух.

Микола Іванчук, старший інспектор ДАІ в Рівненській області:

- На кордоні з Житомирською областю було зупинено транспортний засіб, коли підійшли до автомобіля, було чутно різкий запах алкоголю. На нього було складено два адміністративні протоколи: за керування транспортним засобом в нетверезому стані і про незупинку на вимогу працівника ДАІ.

П'яний кермувальник зізнався, що випив пива, інспектора не бачив, бо дуже поспішав до Донецька. Адже побився об заклад із друзями, що воюватиме на Сході за єдність України. Діставатися буремного регіону відчайдуху тепер доведеться в інший спосіб, адже за нетверезу їзду буде змушений розпрощатися зі своїм водійським посвідченням.