Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 серпня 2014, 21:21 ДТП
Спека збільшила кількість ДТП у столиці
Спека збільшила кількість ДТП у столиці

Пішохід врятував життя водієві. У Києві зіткнулися три автівки. Свідки пригоди кинулися витягати травмованих. Один з кермувальників не дихав, але його рятівник-перехожий не здавався і робив масаж серця, поки не відчув пульсу.

Столичні правоохоронці заледве встигають виїжджати на численні ДТП. З настанням спеки в Києві фіксують численні аварії. Вдень на вулиці Здолбунівській не розминулися одразу три автівки. Водій Дачі Логан занадто поспішав і врізався в позашляховика, що рухався попереду. Від удару легковика відкинуло на зустрічну, де він лобом у лоба вдарив Опеля. Перехожі, котрі стали свідками пригоди, кинулися допомагати постраждалим. Один з чоловіків витяг вже бездиханне тіло призвідника аварії. Але не розгубився й узявся робити непрямий масаж серця, поки не відчув пульсу. Врятованого кермувальника в тяжкому стані ушпиталено. До лікарні потрапив і водій Опеля. Кермувальниця позашляховика відбулася переляком.

+++

Паралізувала рух транспорту аварія на Набережно-Рибальській. Водій Міцубіші намагався промчати вулицею на великій швидкості. На повороті не втримав керма й машину закрутило. Спочатку транспорт наскочив на освітлювального стовпа, а потім протаранив відбійника. Від потужного удару металеву загорожу зірвало з кріплень на десяток метрів. Водій і пасажирка народилися в сорочці, адже в неймовірному кульбіті не дістали ні подряпинки. ДТП спричинила довжелезну тисняву, бо розтрощена автівка перегородила дві з трьох смуг.

+++

Замалою виявилася траса для водія Фольксваґена на під'їзді до Києва. Неподалік Кончі-Заспи Пасат почав обгін, але не врахував відстані й завершити маневр не встиг. На швидкості протаранив на зустрічній одразу дві автівки - Нісана та іншого Фольксваґена. До прибуття правоохоронців призвідник ДТП скрутив номерні знаки зі свого легковика й поскаржився інспекторам на слабку пам'ять. Тож пояснити, чому сталася аварія - не зміг. Та й їхати до лікарні, незважаючи на травми, чоловік категорично відмовився. А ось двох інших водіїв ушпиталено. ДАІвці ж вкотре попереджають кермувальників, щоб були уважнішими, або у спекотні дні за можливості відмовилися від мандрівок машинами.