Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 липня 2014, 21:47 ДТП
Нічні аварії в столиці
Нічні аварії в столиці

Нетверезі водії, перегони на червоне, двоє ушпиталених і народжений у сорочці - такі наслідки нічних аварій у Києві.

Аварія, в якій постраждала молодиця, сталася на перехресті вулиць Бажова та Червоноткацької. За словами свідків пригоди, ДТП спричинив водій Kia. Чоловік проїхав на червоне світло й на швидкості вдарив Тойоту. Потім авто вилетіло на тротуар і лише дивом не збило перехожої. Внаслідок аварії кермувальницю Тойоти ушпиталили. Самовидці впевнені - водій корейської автівки був нетверезим.

Андрій, свідок:

- Кia нарушила, на красный поехала, ну и произошло то, что произошло.

***
Жахлива ДТП сталася ввечері й на на Броварському проспекті столиці. Знову таки через рух на червоне. Як кажуть свідки, молода водійка престижного Порше дуже поспішала. Так, що не побачила ані заборонного сигналу світлофора, ні Ланоса, що зупинився. Від сильного удару Деу просто викинуло на зустрічну смугу, де він зачепив ще кілька автівок. На щастя, минулося без жертв. Зі струсом мізку ушпиталили лише пасажира Ланоса. Винуватиця пригоди від коментарів відмовилась.

Вадим, свідок:

- Загорелся красный свет светофора, сзади был жуткий шум, визг колес. Все, что я успел сделать, это повернуть шею. После этого удар, увидел боковым зрением, что Ланос выскочил на встречную полосу, а справа уже Porsche был, ну меня, соответственно, тоже от Ланоса немного ударило.

***
Форд Скорпіо перекинувся на Дніпровській набережній. Іномарка шалено мчала слизькою від дощу дорогою і раптово втратила керованість. Її викинуло на зустрічну, і лише дивом не сталося зіткнення. Водієві вдалося повернути Форда на свою смугу, однак керма авто вже не слухалося. Вилетівши на бордюр та протаранивши кілька секцій металевої огорожі, машина перекинулася. На місце аварії приїхали МНСівці. Про водія Форда рятувальники сказали: народився в сорочці! Чоловік у ДТП навіть не травмувався.