Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2014, 21:39 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

На Прикарпатті легковик упав у гірську річку. Молодий кермувальник не втримав автівки й занапастив свою пасажирку. Не поступився дорогою і спровадив на лікарняні ліжка двох доньок водій поблизу курортного міста на Запоріжжі.

Нічні мандрівки селищем закінчилися трагедією для товариства на Івано-Франківщині. На одній із вулиць Верховини 24-річний водій не впорався з кермом, і Рено Кенгу злетів з дороги та впав у річку з 6-метрової дамби. Молодик самотужки вибрався на берег. Один з пасажирів дістав перелам ноги і рвану рану. Хлопців ушпиталено. А ось їхню приятельку врятувати не змогли. Тіло 24-річної подруги з салону втопленого авта витягали вже надзвичайники. Правоохоронці перевіряють, чи був водій тверезий.

***

Учасники масштабної аварії в середмісті Львова народилися в сорочці. На перехресті Хонда врізалася в Мердседеса. Внаслідок потужного удару японська машина пролетіла кілька метрів, зірвала електрокабелі, знесла світлофора та приземлилася на дах. Ані водії обидвох транспортів, ані перехожі, яких у цей час на вулиці було чимало, не постраждали. Кермувальник Мерседеса запевняє, що Хонда вискочила на червоне світло.

***

Поблизу Бердянська ДТП мікроавтобуса з пасажирами. На транспортному кільці Форд-Транзит не розминувся з легковиком. Кермувальник Хюндая не поступився дорогою. Від удару маршрутка перекинулася. Усі її пасажири відбулися переляком і саднами. На лікарняні ліжка, окрім призвідника аварії, потрапили двоє його доньок - 6 і 16 років.