Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2014, 22:18 ДТП
Через ДТП на Дніпропетровщині 13 людей потрапили у лікарню
Через ДТП на Дніпропетровщині 13 людей потрапили у лікарню

Масштабна ДТП на Дніпропетровщині. 13 людей потрапили на лікарняні ліжка внаслідок лобового зіткнення вантажної Газелі з мікроавтобусом. У салоні Мерседеса, який від удару перекинувся, їхали віряни. Більше знає Артур Терещенко.

Аварія сталася по обіді на на трасі "Бориспіль- Дніпропетровськ - Запоріжжя". Газель мчала на значній швидкості, 35-ирічний шофер не втримав керма - автівку кинуло на зустрічну.

Дмитро, водій Мерседеса:

- "Газель" резко на меня. Буквально от 3 до 5 метров расстояние встречного разъезда и машина резко пошла мне в лоб, в мой водительский угол.

Від потужного удару Мерседес зробив кульбіт у повітрі і впав на дорогу. Мікроавтобус був наповнений людьми. Крім кермувальника - в салоні німецького транспорта їхали п'ятнадцятеро вірян, що поверталися з церковної служби. Серед них - четверо неповнолітніх. Майже всіх із травмами різного ступеня тяжкості ушпиталено.

Віталій Карпенко, старший інспектор відділу ДАІ Криничанського району:

- Пассажиры "Мерседеса" получили телесные повреждения, доставлены в 8-ю больницу города Днепродзержинска.

За фактом дтп з тяжкими наслідками розпочали досудове розслідування. Водієві "Газелі" оголошено про підозру, й нині він перебуває під особистим зобов'язанням.