Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 липня 2014, 21:40 ДТП
На вихідних в ДТП у Києві загинули 5 людей
На вихідних в ДТП у Києві загинули 5 людей

П'ятеро людей загинули цими вихідними в різних автопригодах у Києві. На Одеській площі у стовпа врізався престижний Мерседес. А в іншій частині міста за схожих обставин утратив життя мотоцикліст. Трагічно закінчилася і подорож викраденим вазом для трьох чоловіків. Двоє мертві, третій потрапив до лікарні. Детальніше про ці ДТП - далі в огляді.

Куди й чому рано-вранці поспішали водій і пасажир цього Ваза - ми вже не дізнаємося. На світлофорі на проспекті Визволителів Жигулі на швидкості врізалися в Тойоту та Деу, котрі чекали зеленого сигналу, щоб виїхати на Броварський проспект. Внаслідок удару, кермувальники автівок, на які наскочив несамовитий легковик, травмовані. А ось для людей, котрі сиділи в ньому, все закінчилося значно страшніше - водій і пасажир російської машини загинули. Натомість їхній третій супутник, попри ушкодження, кинувся навтьоки. Втім, його затримали інші учасники автопригоди. За попередньою інформацією - Жигулі були в розшуку.

Водій та пасажир престижного мерседеса загинули вночі на Одеській площі. Автомобіль на швидкості зачепив стовпа, виїхав на зелену зону, гублячи на ходу колеса. Зупинилася машина лише після удару у ще одну опору. Попердньо відомо - кермувальник німецького транспорта значно перевищив швидкість.

Ще одна автопригода з трагічним фіналом сталася на в'їзді в Київ поблизу селища Чапаєвки. Неподалік поста ДАЇ мотоцикліст на повороті вилетів на узбіччя. Дивом проскочивши величезне дерево, двоколісний помчав по траві, й наскочив на бетонного стовпа. Внаслідок чого Хонду пошматувало Її 28-річний водій-киянин загинув, а 31-орічний пасажир, мешканець Луганської області, потрапив до лікарні. За припущеннями, винен в аварії мотоцикліст, котрий значно перевищив швидкість.

Трое людей дістали травм внаслідок лобового зіткення Рено й Тойоти на бульварі Лесі Українки в Києві. Зі слів свідків, французька автівка повертала ліворуч і не пропустила японської, що рухалася назустріч. Постраждали водій і пасажирка Рено. Жінку в шоковому стані з ушкодженою рукою з салону витягли рятувальники, коли вирізали дверцята. Допомога медиків знадобилась і кермувальникові Тойоти. Через автопригоду на 2 години було зупинено рух тролейбусів у бік ботанічного саду.