Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 липня 2014, 22:43 ДТП
Підбірка автомобільних аварій
Підбірка автомобільних аварій

Перехожі, що ледь не загинули під колесами трамвая, моторошна ДТП на зустрічній, а також зіткнення маршрутки з автокраном. Приголомшливі кадри моторошних пригод дивіться у щоденній добірці від Павла Прядка!

Траса, швидкість, і неймовірні краєвиди. Власник відеореєстратора навіть гадки не мав, що невдовзі прилетить із зустрічки.

Білий легковик чомусь врізався спочатку у вантажівку й потім зачепив іншу автівку. Що з водієм-призвідником - автор не поточнює. А ось сам він та його пасажири живі.

Й навіть не намагалися уникнути аварії. Один з учасників цієї ДТП - винуватець, інший - до останнього мабуть вірив, що все минеться.

Дах маршрутки зім'яло наче папірця. В салоні в цей час було повно пасажирів, але ніхто не постраждав.

Жахлива аварія на цих кадрах. Вазівка наздоганяє іншого легковика й стається найстрашніше.

Умить легковик перетворюється на купу брухту. Водій в салоні. Самотужки вибратися не може. Свідки кидаються йому на допомогу.

Ще б пак, після такого зіткнення усі двері заблоковані.

Камера відеоспостереження зафіксувала моторошні кадри. Трамвай не доїжджає до зупинки громадського транспорту й перекриває перехід. У цей час засвітився зелений сигнал для перехожих. Вони починають оминати вагона.

Трамвай чомусь рушив назад. Двоє людей потрапляють під нього. Свідки намагаються сказати вагоноводі по страшний наїзд. Врешті-решт, постраждалих визволяють. Обидвох доправили до лікарні з тяжкими переламами.